Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό βίας ανάμεσα στους τράπερ Light και SNIK και τους σωματοφύλακές τους, το οποίο έλαβε χώρα την Τετάρτη, ενδέχεται να έχει συνέχεια με την παρέμβαση εισαγγελέα!

Καιρός ήταν να μπει και η δικαιοσύνη στα επεισόδια που είχαμε στην μουσική γιορτή από τους Light και SNIK, και σήμερα σφυρίζουν όλοι αδιάφορα.

Νέες διαστάσεις ενδέχεται να λάβει το σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στους τράπερς κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards, σύμφωνα με το Ciao.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό βίας ανάμεσα στους τράπερ Light και SNIK και τους σωματοφύλακές τους, το οποίο έλαβε χώρα την Τετάρτη, ενδέχεται να έχει συνέχεια με την παρέμβαση εισαγγελέα!

Όλοι που ασχολούνται με την υπόθεση αυτή περιμένουν βαριά τιμωρία, αλλά πέρα βρέχει μέχρι τώρα. Οι δισκογραφικές σφυρίζουν αδιάφορα, και απλά καταδικάζουν τα επεισόδια, που όμως τα έκαναν οι πελάτες τους. Άρα τι καταδικάζουν;

Στη δεδομένη χρονική στιγμή, άνδρες της Ασφάλειας εξετάζουν οπτικό υλικό από τη «μάχη» των δύο τραγουδιστών. Στη διάθεσή τους βρίσκονται αρκετά βίντεο που έχουν καταγράψει τις απίστευτες σκηνές βίας ανάμεσα στους Light και SNIK. Πολλά από αυτά τραβήχτηκαν από θεατές της εκδήλωσης και έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επιπλέον, στα Mad Video Music Awards υπήρχαν τηλεοπτικές κάμερες. Φυσικά, έχουν «πιάσει» τις στιγμές της ντροπής, οι οποίες έχουν προκαλέσει σάλο και πολλές αντιδράσεις.

Παράλληλα, εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή η δήλωση του Τάσου Ξιαρχό περί οπλοφορίας κάποιου από όσους συνεπλάκησαν.
Οι Αρχές θεωρούν πολύ σημαντική αυτήν την καταγγελία. Και θέλουν να διαπιστώσουν αν έχει βάση ή όχι.

Ο γνωστός χορογράφος, ο οποίος είχε την επιμέλεια των Mad Video Music Awards, μίλησε στον ALPHA για τα όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης. «Είναι κάποια στιγμή που κάθομαι μπροστά από τη σκηνή για να δω το act της Τάμτα και διαπιστώνω ότι πέφτει άγριο ξύλο, σαν να περίμεναν πότε θα συμβεί. Δεν είναι ότι κάποιος προκάλεσε παραπάνω.

Όταν βλέπω την Έλενα Παπαρίζου σχεδόν να γρονθοκοπείται, να φεύγει από τις καρέκλες, είναι πολύ σημαντικό για αυτό ανέβηκα και πάνω στο stage να πάρω την Τάμτα.

Ανέβηκα και την πήρα γιατί είδα ξαφνικά κάποιον να πάει να βγάλει όπλο. Η Έλενα Παπαρίζου δεν βγήκε, έφυγε, έπαιξε το playback. Καλά έκανε έτσι έπρεπε να κάνουν όλοι. Δεν έπρεπε να βραβευτούν αυτοί οι άνθρωποι» τόνισε ο Ξιαρχό.

Μετά από όλα αυτά και με δεδομένη την έκταση που έχει πάρει το σοβαρό επεισόδιο βίας, πολλές πλευρές θεωρούν εξαιρετικά πιθανή την επέμβαση του εισαγγελέα ώστε να καταλογιστούν ευθύνες.

Υπενθυμίζεται πως ο Light και ο SNIK έχουν κόντρα εδώ και καιρό. Μετά το επεισόδιο στα Mad Video Music Awards αυτή μεταφέρθηκε στα κοινωνικά δίκτυα όπου αντάλλαξαν κατηγορίες και προσβολές…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Επικαιρότητα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα