Σκηνές που θυμίζουν τα παλιά καλά ελληνικά μπουζούκια αναβίωσαν από την παρουσία του Ντρέικ στην πίστα στριπ κλαμπ. Όταν και… σκόρπισε ένα εκατομμύριο δολάρια σαν χαρτοπετσέτες. Σύμφωνα με την Dailymail ήταν η ίδια βραδιά που 8 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 300 τραυματίστηκαν από το ποδοπάτημα στη συναυλία του Τράβις Σκοτ. Στο NRG Park των ΗΠΑ. Νωρίτερα και […]

Σκηνές που θυμίζουν τα παλιά καλά ελληνικά μπουζούκια αναβίωσαν από την παρουσία του Ντρέικ στην πίστα στριπ κλαμπ. Όταν και… σκόρπισε ένα εκατομμύριο δολάρια σαν χαρτοπετσέτες.

Σύμφωνα με την Dailymail ήταν η ίδια βραδιά που 8 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 300 τραυματίστηκαν από το ποδοπάτημα στη συναυλία του Τράβις Σκοτ. Στο NRG Park των ΗΠΑ. Νωρίτερα και παρά το τραγικό γεγονός, που έγινε κατά την διάρκεια της συναυλία τους, Τράβις και Ντρκ ήταν σε πάρτι στο κλαμπ Ντέιβ εντ Μπάστερς. Toυ Χιούστον.

Ο Ντρέικ χόρευε σαν δαιμονισμένος με τα κορίτσια του στριπ κλαμπ πάνω σε μια πίστα «λουσμένη» με 1 εκατομμύριο δολάρια που είχε ο ίδιος πετάξει. Ο ίδιος ανέβασε το βίντεο και τις φωτογραφίες στον λογαριασμό του. Aλλά μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε τις κατέβασε. Το κακό όμως είχε ήδη γίνει. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο κυκλορόφησαν σε όλο το ίντερνετ. Kαι άναυδοι οι φαν παρακολουθούσαν το είδωλο τους να γλεντοκοπά «κολυμπώντας» μέσα σε 1 εκατομμύριο δολάρια, χωρίς ίχνος συμπάθειας για τους νεκρούς και τους τραυματίες στο NRG Park.

https://www.youtube.com/watch?v=ql9E_qMvzts

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κόσμος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик