Life

Λάρισα: Σοκ! Μεθυσμένος οδηγός κατέγραψε Ρεκόρ Γκίνες!

Λάρισα: Σοκ! Μεθυσμένος οδηγός κατέγραψε Ρεκόρ Γκίνες! | sports365.gr

Ένας μεθυσμένος στο Γκίνες! Είναι κοινώς αποδεκτό πόσο επικίνδυνο είναι να οδηγεί κάποιος μετά από κατανάλωση αλκοόλ. Τα παραδείγματα είναι χιλιάδες με ασυνείδητους οδηγούς που στέρησαν την ζωή κάποιων οδηγώντας πιωμένοι. Πολλές φορές κάποιοι δεν συμμορφώνονται με τίποτα. Ακόμα και με τις πιο βαριές ποινές. Καταφέρουν να εκπλήσσουν ακόμα και τους αστυνομικούς της τροχαίας για το ποσοστό […]

Ένας μεθυσμένος στο Γκίνες! Είναι κοινώς αποδεκτό πόσο επικίνδυνο είναι να οδηγεί κάποιος μετά από κατανάλωση αλκοόλ. Τα παραδείγματα είναι χιλιάδες με ασυνείδητους οδηγούς που στέρησαν την ζωή κάποιων οδηγώντας πιωμένοι.

Πολλές φορές κάποιοι δεν συμμορφώνονται με τίποτα. Ακόμα και με τις πιο βαριές ποινές. Καταφέρουν να εκπλήσσουν ακόμα και τους αστυνομικούς της τροχαίας για το ποσοστό οινοπνεύματος στο αίμα τους.

Έτσι έκπληκτοι έμειναν και αστυνομικό στην Λάρισα μετά από έλεγχο σε οδηγό. Μετά από έλεγχο σε 37χρονο οδηγό από την Αθήνα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν τεράστια ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό του. Συγκεκριμένα ο οδηγός είχε την τετραπλάσια ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό του από αυτήν που επιφέρει την αυτόφωρο διαδικασία.

Με ποσότητα οινοπνεύματος δέκα φορές πάνω από την απλή επιβολή κλίσης ο ασυνείδητος οδηγός καταγράφει ρεκόρ Γκίνες με την υπερβολική ύπαρξη οινοπνεύματος στο αίμα του.

Τι έδειξε το μηχάνημα;

Με το μηχάνημα μέτρησης να φτάνει στο κόκκινο μιας  και ο ίδιος είχε 2,75 mg/lt με την μέγιστη τιμή στα 3 mg/lt που μπορεί να καταγράψει το μηχάνημα.

Ο οδηγός δεν είναι μόνο συνηθισμένος στο ποτό μιας και δεν έδειχνε φαινομενικά σε τη κατάσταση βρισκόταν. Αλλά είναι συνηθισμένος και σε παρόμοια περιστατικά. Με το ίδιο να έχει συλληφθεί επανειλημμένα παλαιότερα για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Παρόλο που του είχαν αφαιρέσει το δίπλωμα και την άδεια ο ίδιος φαίνεται να μην βάζει μυαλό.
Με την τιμωρία του αυτή τη φορά μέσω της αυτόφωρης διαδικασίας να του επιβληθεί φυλάκιση 29 μήνες (με τρία χρόνια αναστολή). Επιπλέον αφαίρεση των πινακίδων και του διπλώματος αλλά και επιβολή χρηματικού προστίμου.

Γεγονότα που εκπλήσσουν φυσικά δυσάρεστα τον καθένα μας. Ας ελπίσουμε ότι αυτή την φορά ο ”μπεκροκανάτας” οδηγός θα βάλει μυαλό.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ