Το “σκάνδαλο” Λεβίνσκι ακόμα απασχολεί. Για όσους δε θυμούνται ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, δεν ήταν ιδιαίτερα ήσυχος! Ο ισχυρός άνδρας διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με τη Μόνικα Λεβίνσκι! Ήταν υπάλληλος του Λευκού Οίκου. Όταν έγινε γνωστό στον Τύπο, ο Μπιλ Κλίντον τα διέψευσε όλα και δεν παραδέχθηκε ποτέ την κρυφή ερωτική σχέση με […]

Το “σκάνδαλο” Λεβίνσκι ακόμα απασχολεί. Για όσους δε θυμούνται ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, δεν ήταν ιδιαίτερα ήσυχος! Ο ισχυρός άνδρας διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με τη Μόνικα Λεβίνσκι! Ήταν υπάλληλος του Λευκού Οίκου. Όταν έγινε γνωστό στον Τύπο, ο Μπιλ Κλίντον τα διέψευσε όλα και δεν παραδέχθηκε ποτέ την κρυφή ερωτική σχέση με τη Μόνικα.

Το συγκεκριμένο μάλιστα “σκάνδαλο” έγινε και κύκλος στην γνωστή σειρά “Αmerican Crime Story», με τίτλο “Ιmpeachment”.

Ένα μουσείο στο Λας Βέγκας, που προφανώς, δεν το έχει ξεχάσει θέλει να αγοράσει το εμβληματικό, πλέον, φόρεμα της Λεβίνσκι με τον λεκέ του Κλίντον! Και όχι κοψοχρονιά! Δίνει πολλά λεφτά για να το αποκτήσει!

Το Μουσείο Ερωτικής Κληρονομιάς, -κρατηθείτε!- δίνει 1.000.000 δολάρια για να το προσθέσει ως έκθεμα.

Μετά την ανήθικη πρόταση το Φεβρουάριο του 2014, το Μουσείο ξαναχτυπά! Σε εκείνη την πρόταση δεν είχε απαντήσει ποτέ η 48χρονη.

Τώρα οι υπεύθυνοι θέλουν να τη δελεάσουν με χρήματα, πολλά χρήματα εδώ που τα λέμε! Στο παρελθόν είχε δηλώσει πως θέλει να ξεχάσει το παρελθόν και να θάψει και το περιβόητο φόρεμα! Πάντως, ως τώρα το αποδεικτικό της εξωσυζυγικής σχέσης του Κλίντον το φυλά σα κόρη οφθαλμού. Για να δούμε ποια θα είναι η απάντηση στη νέα πρόταση των ανθρώπων του μουσείου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κόσμος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ