Σε αυτήν τη μικρή περιοχή στο δυτικό τμήμα του Βόρειου Ατλαντικού Ωκεανού λέγεται ότι έχουν χαθεί ουκ ολίγα αεροσκάφη και πλοία κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

Το Τρίγωνο των Βερμούδων δεν αποκαλείται τυχαία και Τρίγωνο του Διαβόλου.

Σε αυτήν τη μικρή περιοχή στο δυτικό τμήμα του Βόρειου Ατλαντικού Ωκεανού λέγεται ότι έχουν χαθεί ουκ ολίγα αεροσκάφη και πλοία κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

Εσείς, ωστόσο, δεν έχετε κανένα λόγο να φοβάστε. Μια εταιρία που διοργανώνει κρουαζιέρες είναι τόσο σίγουρη για την ασφάλεια της περιοχής που προσφέρει επιστροφή χρημάτων εάν το πλοίο εξαφανιστεί.

Μπορεί να μη σας βρουν ποτέ, αλλά τα λεφτά σας θα επιστραφούν στο λογαριασμό σας!

Η κρουαζιέρα θα γίνει με το νορβηγικό κρουαζιερόπλοιο Prima, το οποίο θα ξεκινήσει το ταξίδι του για τις Βερμούδες από τη Νέα Υόρκη. Θα είναι διήμερο και η τιμή της καμπίνας ανέρχεται στα 1.820 δολάρια.

«Μην ανησυχείτε ότι μπορεί να εξαφανιστείτε σε αυτήn την περιοδεία στο Τρίγωνο των Βερμούδων. Η κρουαζιέρα έχει 100% ποσοστό επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που εξαφανιστεί το πλοίο», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της η εταιρία.

Το ξακουστό τρίγωνο βρίσκεται ανάμεσα στο Μαϊάμι, το Πουέρτο Ρίκο και τις Βερμούδες και, σύμφωνα με την αμερικανική ακτοφυλακή, ο αριθμός αεροπλάνων και πλοίων που χάνονται εκεί δεν διαφέρει με οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου σε ποσοστιαία βάση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κόσμος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ