Δύο αστυνομικοί….έκαναν σεξ μέσα στο  περιπολικό τους. Παντρεμένοι με παιδιά, εν ώρα υπηρεσίας και ενώ τους καλούσαν να παραστούν σε περιστατικά που συν έβαιναν εκείνη την στιγμή. Η Μόλι Έντουαρτς και ο Ρίταρντ Πάτον ήταν κάτι παραπάνω από συνεργάτες. Εν έτει 2019, «πιάστηκαν» επ’ αυτοφόρω να κάνουν…«τρελίτσες» μέσα στο περιπολικό τους και ο Πάτον να […]

Δύο αστυνομικοί….έκαναν σεξ μέσα στο  περιπολικό τους. Παντρεμένοι με παιδιά, εν ώρα υπηρεσίας και ενώ τους καλούσαν να παραστούν σε περιστατικά που συν έβαιναν εκείνη την στιγμή.

Η Μόλι Έντουαρτς και ο Ρίταρντ Πάτον ήταν κάτι παραπάνω από συνεργάτες. Εν έτει 2019, «πιάστηκαν» επ’ αυτοφόρω να κάνουν…«τρελίτσες» μέσα στο περιπολικό τους και ο Πάτον να φωνάζει μάλιστα: «Ας γδυθούμε».  Ενώ ταυτόχρονα ακουγόταν κλήση για να μεταβούν σε κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη, όπου γινόταν διάρρηξη.

Αγνόησαν μία ακόμα κλήση αργότερα μέσα στην βάρδια τους να πάνε σε νοσοκομείο.  Για να πάρουν κατάθεση από δύο θύματα που δέχτηκαν σοβαρή επίθεση έξω από ένα κέντρο διασκέδασης. Εκείνη την στιγμή, βρίσκονταν ένα τέταρτο μακριά- γυμνοί- ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Εν τέλει, οι δύο παράνομοι εραστές παραιτήθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα τους και δικάστηκαν ερήμην παρουσίας τους. Η Έντουαρτς υποστήριζε ότι ο δεσμός τους κράτησε μόλις δύο ημέρες.  Ειπε πως δεν κάναν πάντα έρωτα, αλλά μερικές φορές απλώς κρατιόντουσαν χεράκι-χεράκι.

Η γυναίκα έμοιαζε να το μετανιώνει και γενικά οι συνεργάτες της στο τμήμα την χαρακτήριζαν με τα καλύτερα λόγια. Αντιθέτως, ο 39χρονός, όπως είχε αναφερθεί, έκανε ρατσιστικά σχόλια για έναν Ασιάτη συνάδελφό του.  Είχαν βρεθεί αρκετά αποδεικτικά στοιχεία που έδειχναν ότι ο δεσμός τους κρατούσε παραπάνω καιρό.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, η Επιτροπή που διερεύνησε την υπόθεσή τους κατέληξε στο ότι οι δύο αστυνομικοί δεν επιθυμούσαν να διακόψουν τον δεσμό τους.  Υπέπεσαν σε παραβάσεις που θα καταδίκαζαν το τμήμα στο δημόσιο λόγο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κόσμος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик