Μπορεί όλος ο πλανήτης καθημερινά να ασχολείται με την υγεία της Βασίλισσας της Αγγλίας, αλλά όπως φαίνεται τα πηγαίνει μια χαρά. Για αυτό ψάχνεται με πιο σοβαρά θέματα. όπως να ανακαλύψει την καλύτερη πουτίγκα. (Από το δημοσίευμα του QUEEN.GR) Masterchef καταστάσεις στο παλάτι. Κριτής του πασίγνωστου τηλεοπτικού διαγωνισμού θα είναι στα μέλη της ομάδας που […]

Μπορεί όλος ο πλανήτης καθημερινά να ασχολείται με την υγεία της Βασίλισσας της Αγγλίας, αλλά όπως φαίνεται τα πηγαίνει μια χαρά. Για αυτό ψάχνεται με πιο σοβαρά θέματα. όπως να ανακαλύψει την καλύτερη πουτίγκα. (Από το δημοσίευμα του QUEEN.GR)

Masterchef καταστάσεις στο παλάτι.

Κριτής του πασίγνωστου τηλεοπτικού διαγωνισμού θα είναι στα μέλη της ομάδας που θα επιλέξουν την καλύτερη συνταγή πουτίγκας, στα πλαίσια των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου.

Καλές οι παρελάσεις, οι σημαιοστολισμοί, οι συναυλίες αλλά και οι δημόσιες εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια βασιλείας της Ελισάβετ στην Βρετανία. Αλλά οι υπεύθυνοι διοργάνωσης του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, ψάχνουν εδώ και μήνες να κάνουν τη διαφορά. Και βρήκαν την λύση με έναν πρωτότυπο διαγωνισμό για να τιμήσουν γλυκά τη βασίλισσά τους, τη μοναδική στον κόσμο που θα συμπληρώσει τον Φεβρουάριο 7 δεκαετίες στο θρόνο.

Διοργανώνουν έναν πρωτότυπο διαγωνισμό μαγειρικής με τη σφραγίδα μέλους του βρετανικού Masterchef στην κριτική επιτροπή, για το τετραήμερο από τις 2 Ιουνίου έως και 5 Ιουνίου που ξεκινούν οι επίσημοι εορτασμοί.

Η καλύτερη πουτίγκα

Ξεκινώντας ήδη από χθές, το Παλάτι δέχεται αιτήσεις από κάθε βρετανό πολίτη άνω των 8 ετών για να παρουσιάσει την καλύτερη συνταγή για την Πλατινένια Πουτίγκα. Οι πέντε φιναλίστ θα περάσουν οντισιόν από κριτική επιτροπή, η οποία θα αποφασίσει ποια είναι η γευστικότερη αλλά και εκείνη που πληρεί τις προυποθέσεις για να γίνει το γλυκό που θα σηματοδοτεί τους εορτασμούς.

Στην επιτροπή αυτή συμμετέχουν, η Λαίδη Mary Berry, γευσιγνώστρια και πολύ καλή φίλη της βασιλικής οικογένειας, η κριτής του βρετανικού MasterChef, Μonica Galetti και ο βασιλικός αρχισέφ Mark Flanagan. Το όνομα που θα πάρει το γλυκό εικάζεται ότι θα φέρει το όνομα της Ελισάβετ, αν και υπάρχει το δικαίωμα εκ μέρους της να δώσει κάποιο άλλο όνομα. Ο Flanagan μάλιστα στην παραπάνω επίσημη ανάρτηση αναγγελίας του διαγωνισμού δίνει και τις συμβουλές του: «Κάντε το απλό. Μην αναμίξετε πολλές διαφορετικές γεύσεις ή υφές. Σκεφτείτε διακριτικά και κομψά και όχι περίπλοκα».

Το σίγουρο φυσικά είναι πως η βασίλισσα Ελισάβετ θα το δοκιμάσει γιατί είναι το αγαπημένο της γλυκό και το αγαπημένο των Βρετανών. Φαινομενικά είναι μία εύκολη συνταγή. Το μυστικό είναι να γίνει ο τέλειος συνδυασμός μπαχαρικών, εσπεριδοειδών και αλκοολούχου ποτού (οι βρετανοί βάζουν και ρούμι) χωρίς να αλλάξει η οριακά ρευστή υφή της και φυσικά η πλούσια γεύση της.

Παραδοσιακά την τρώνε τα Χριστούγεννα, αλλά στα ζαχαροπλαστεία του Λονδίνου, είναι το μόνιμο γλυκό που βρίσκεις όλες τις ημέρες του χρόνου. Το γλυκό μάλιστα θα έχουν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν και αρκετοί Λονδρέζοι που θα βρεθούν στις δημόσιες εκδηλώσεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κόσμος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ