Τα δύο ζευγάρια συναντήθηκαν όλοι μαζί για πρώτη φορά το 2017 σε φεστιβάλ για διδύμους, στο Οχάιο των ΗΠΑ

Τα βλέπουμε πολύ σπάνια, αλλά όλα γίνονται τελικά. Δύο μονοζυγωτικοί δίδυμοι παντρεύτηκαν δύο μονοζυγωτικές δίδυμες και μάλιστα έκαναν δύο παιδιά, ένα το κάθε ζευγάρι.

Δύο αδελφές η Μπρίτανι και η Μπραϊάνα, ήταν τόσο «δεμένες», έκαναν τα πάντα μαζί και ήλπιζαν να βρουν κάποτε δύο μονοζυγωτικούς δίδυμους, για να τους παντρευτούν.

Από την άλλη ο Τζέρεμι και ο Τζος είναι επίσης μονοζυγωτικοί δίδυμοι που έκαναν επίσης ίδιες επιλογές σε διαφορετικές πτυχές της ζωής τους.

Τα δύο ζευγάρια συναντήθηκαν όλοι μαζί για πρώτη φορά το 2017 σε φεστιβάλ για διδύμους, στο Οχάιο των ΗΠΑ, και αφού έβγαιναν για έναν χρόνο, επέστρεψαν στο φεστιβάλ και παντρεύτηκαν, φορώντας μάλιστα τα ίδια ρούχα.

Νωρίτερα μέσα στον Αύγουστο, τα δύο ζευγάρια γύρισαν και πάλι στο ίδιο φεστιβάλ, αυτή τη φορά με τους γιους τους, που έχουν γεννηθεί με διαφορά περίπου πέντε μηνών.
«Γνωριστήκαμε στο φεστιβάλ και παντρευτήκαμε στο φεστιβάλ και έχουμε κάνει πολλούς φίλους εκεί» είπε η Μπραϊάνα, 35 ετών, η οποία είναι πέντε λεπτά μεγαλύτερη από την Μπρίτανι.

Ο γιος της Μπρίτανι και του Τζος, ο Τζετ, γεννήθηκε στα τέλη του 2020 και ο γιος της Μπραϊάνα και του Τζέρεμι, Τζαξ, γεννήθηκε την επόμενη άνοιξη.

Τα αγόρια είναι ξαδέρφια, αλλά επειδή οι γονείς τους είναι δίδυμοι που παντρεύτηκαν δίδυμες, τα δύο παιδιά θεωρούνται γενετικά αδέλφια, καθώς η γενετική τους είναι παρόμοια με εκείνη των αδελφών, είπε η Μπραϊάνα.

Ο ασυνήθιστος γάμος είναι γνωστός ως τεταρτογενής γάμος και οι γιοι τους θεωρούνται τεταρτογενείς δίδυμοι.

Μελέτες έχουν δείξει ότι τα παιδιά από μονοζυγωτικές δίδυμες που παντρεύτηκαν μονοζυγωτικούς δίδυμους θα είναι γενετικά αδέλφια που μοιράζονται περίπου το 50% του DNA τους.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, περιπτώσεις όπως αυτή των δύο ζευγαριών είναι πολύ σπάνιες και δεν έχουν μελετηθεί αρκετά ώστε να βγουν πλήρη συμπεράσματα για τα παιδιά τους. (Από το δημοσίευμα του Jenny)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κόσμος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν