Κορονοϊός: Ο  κορονοιός είναι στο φόρτε του και ξαναμπήκαμε σε περιπέτειες φίλοι μου. Να το πούμε καλύτερα οι περιπέτειες μας συνεχίζονται. Μένουμε όλοι κάγκελο, με όσα ακούμε και τα περίεργα σενάρια που παίζονται. Η μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων και η μεγάλη ευκολία που κολλάει ο νέος κορονοιός έχουν τρομοκρατήσει τους πάντες.  Τι αλλάζει από σήμερα […]

Κορονοϊός: Ο  κορονοιός είναι στο φόρτε του και ξαναμπήκαμε σε περιπέτειες φίλοι μου. Να το πούμε καλύτερα οι περιπέτειες μας συνεχίζονται.

Μένουμε όλοι κάγκελο, με όσα ακούμε και τα περίεργα σενάρια που παίζονται. Η μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων και η μεγάλη ευκολία που κολλάει ο νέος κορονοιός έχουν τρομοκρατήσει τους πάντες. 

Τι αλλάζει από σήμερα στα καταστήματα τροφίμων!

Επανέρχεται το μέτρο περιορισμού των πελατών που μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα μέσα στα καταστήματα τροφίμων.

Δημοσιεύτηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης κοινή υπουργική απόφαση που ορίζει ότι από σήμερα 13η Νοεμβρίου 2021 στις 06:00 ως την 22η Νοεμβρίου 2021 στις 06:00 η τήρηση αποστάσεων και παρουσίας ενός ατόμου ανά 9 τ.μ. στα καταστήματα τροφίμων (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, κάβες…), στο πλαίσιο των μέτρων κατά της διασποράς του νέου κορονοϊού.

Την ίδια ώρα, διπλάσιες από τα εξιτήρια είναι οι εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό στα νοσοκομεία, με την πληρότητα να φτάνει το 100% στις εντατικές ορισμένων από αυτά, όπως της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας. Σημειώνεται ότι χθες ανακοινώθηκαν 6.862 νέα κρούσματα, 55 θάνατοι και 508 διασωληνωμένοι.

Από σήμερα νέα μέτρα στα σούπερ μάρκετ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Υγεία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα