Είναι πανέμορφες, καυτές, δίδυμες και Βραζιλιάνες. Τις γνωρίσαμε στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο αγώνισμα της συγχρονισμένης κολύμβησης. Μπεατρίζ ή Μπία, όπως την γνωρίζει ο κόσμος , και η αδερφή της Μπράνκα Φέρες Αυτό το καυτό δίδυμο είναι η καλύτερη απάντηση της Βραζιλίας στο αγώνισμα της συγχρονισμένης κολύμβησης, και δικαιώνεται από τις πολλές επιτυχίες που της […]

Είναι πανέμορφες, καυτές, δίδυμες και Βραζιλιάνες. Τις γνωρίσαμε στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο αγώνισμα της συγχρονισμένης κολύμβησης. Μπεατρίζ ή Μπία, όπως την γνωρίζει ο κόσμος , και η αδερφή της Μπράνκα Φέρες

Αυτό το καυτό δίδυμο είναι η καλύτερη απάντηση της Βραζιλίας στο αγώνισμα της συγχρονισμένης κολύμβησης, και δικαιώνεται από τις πολλές επιτυχίες που της χαρίζει. 

Έχουμεμια περίπτωση με μονοζυγωτικές δίδυμες (Τα μονοωγενή ή μονοζυγωτικά. Τα δίδυμα αυτά προήλθαν από τη γονιμοποίηση ενός μόνον ωαρίου) που το 2007 κατέκτησαν για την χώρα τους το χρυσό μετάλλιο στους Παναμερικανικούς Αγώνες και το 2010 συνέχισαν την συλλογή μεταλλίων στο Πρωτάθλημα Νοτίου Αμερικής με ακόμα ένα χρυσό.

Οι χαριτωμένες αδερφές είναι στα 32 πλέον και είναι μοντέλα αλλά ταυτόχρονα είναι και παρουσιάστριες στο κανάλι BandSports.

Στα τρία τους ξεκίνησαν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε κολύμβηση και στα επτά τους μπήκαν στην συγχρονισμένη κολύμβηση.

Είναι πρωταθλήτριες σε όλες τις ηλικίες  στη Βραζιλία και μια ακόμα επιτυχία τους ήταν όταν το 2005 κατέκτησαν τη 2η θέση στους Παναμερικανικούς Αγώνες Νέων του Ορλάντο.

Sincronia fina no nado | LANCE!

SURFING: Bia and Branca Feres Synchronized Swimming Twins Bikini Pictures

Bia & Branca Feres - Brasileiras Famosas Blog 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ