Η Κατερίνα Καινούργιου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για το Σεπτέμβρη. Χωρίς όμως να διευκρινίσει τη συχνότητα των εκπομπών, παρά τις έντονες φήμες που τη θέλουν να μετακομίζει στον Alpha. Ο Alpha πιστεύει πολύ στην ξανθιά παρουσιάστρια και όπως φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να της δώσει ακόμη και εκπομπή τεσσάρων ωρών! […]

Η Κατερίνα Καινούργιου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για το Σεπτέμβρη. Χωρίς όμως να διευκρινίσει τη συχνότητα των εκπομπών, παρά τις έντονες φήμες που τη θέλουν να μετακομίζει στον Alpha. Ο Alpha πιστεύει πολύ στην ξανθιά παρουσιάστρια και όπως φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να της δώσει ακόμη και εκπομπή τεσσάρων ωρών!

Ωστόσο ποτέ θα προβάλλονται οι εκπομπές της Ηλιάνας Παπαγεωργιου και της Τατιάνας Στεφανιδου;

Η εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργιου

Οσον αφορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που πρόκειται να είναι η παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας «Style me up», θα βρεθεί -όπως ακούγεται- στη ζώνη 13.00 με 14.00 ή 14.00 με 15.00, ανάλογα με το πού θα θελήσουν να τοποθετήσουν τα στελέχη του καναλιού το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, το οποίο παίζει στις 13.00.

Η Τατιάνα Στεφανιδου

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Τατιάνα Στεφανίδου προτάθηκε η ζώνη 15.00 με 16.30. Που όπως φαίνεται θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ελένη Μενεγάκη. Ακόμη της προτάθηκε να αναλάβει την απογευματινή ζώνη αλλά εκείνη αρνήθηκε να βρίσκεται απέναντι στον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο. Μάλιστα, λέγεται ότι υπάρχει και σχετικός όρος στο συμβόλαιό της ότι δεν δέχεται εκπομπή απέναντι από αυτήν του άνδρα της.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ