Η Κατερίνα Καινούργιου χαιρέτησε τους τηλεθεατές για την νέα σεζόν, αλλά όχι για το ίδιο κανάλι. Αφού την βρίσκουμε καθημερινά στον Alpha. Μαζί με την  KatKen, και ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.  Για θέματα κουζίνας και μαγειρικής η σεφ Κατερίνα Λένη. Αλλά σήμερα βγήκαν τα μαχαίρια και η Καινούργιου […]

Η Κατερίνα Καινούργιου χαιρέτησε τους τηλεθεατές για την νέα σεζόν, αλλά όχι για το ίδιο κανάλι. Αφού την βρίσκουμε καθημερινά στον Alpha.

Μαζί με την  KatKen, και ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.  Για θέματα κουζίνας και μαγειρικής η σεφ Κατερίνα Λένη.

Αλλά σήμερα βγήκαν τα μαχαίρια και η Καινούργιου τα έχωσε χοντρά στην περσινή νύφη που κέρδισε ην καρδιά του πρώτου έλληνα The Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκου.
Ο σκοπός της επίσκεψης της Νικολέττα Τσoμπανίδου ήταν να σχολιάσει τι συμβαίνει στο φετινό The Bachelor 2 με τον Αλέξη Παππά.

Αλλά μόλις έπεσε στην αντίληψη της παρουσιάστριας το μονόπετρο που φορούσε η Νικολέτα της γυάλισε το μάτι. ‘

Την ρωτησε να μάθει αν είναι το μονόπετρο του Bechelor και πήρε θετική απάντηση.

Η συνέχει που ακολουθεί είναι όλα τα λεφτά. Είναι και εκνευρισμένη η Καινούργιου με την Μαλέσκου και δεν ήθελε πολύ να φορτώσει.

«Συγγνώμη τον χώρισες και το μονόπετρο το κράτησες; Δεν μιλάτε έτσι; Είσαι γύφτισσα!»

«Να το γυρίσω πίσω; Αξίας δαχτυλίδι και θα του το δώσω πίσω. Μου αρέσει σαν κόσμημα και δεν το πήρε ο Παναγιώτης, η παραγωγή το πήρε. Δεν σήμαινε κάτι, ένα δώρο ήταν. Περιμένω να αντικατασταθεί»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик