Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις που, τόσο στο Αιγαίο όσο και στο Ιόνιο θα φτάνουν τα 5 μποφόρ, ενώ από αργά το βράδυ κατά τόπους θα ενισχυθούν στα 6 μποφόρ.

Καιρός (26/09) ΕΜΥ : Πιθανότητα ασθενών βροχών στα βορειοδυτικά. Ηλιοφάνεια στην υπόλοιπη χώρα. Περιορισμένη τοπικά ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Στροφή των ανέμων σε νοτιάδες με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022, στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένονται στα δυτικά, με πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών βροχών στα βορειοδυτικά. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 24 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 27, στην Ήπειρο από 7 έως 26 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 7 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 28-30 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 26-27 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 10 έως 27-28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις που, τόσο στο Αιγαίο όσο και στο Ιόνιο θα φτάνουν τα 5 μποφόρ, ενώ από αργά το βράδυ κατά τόπους θα ενισχυθούν στα 6 μποφόρ. Δυτικό ρεύμα με εντάσεις έως 5 μποφόρ θα επικρατήσει στον Κορινθιακό.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένη, Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις, που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν. Νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς.




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27-09-2022

Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις, οι οποίες στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά έως 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και μικρή άνοδο στα κεντρικά και νότια της χώρας.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28-09-2022

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση στα δυτικά το βράδυ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29-09-2022 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30-09-2022

Στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα την Πέμπτη θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση την Πέμπτη.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Καιρός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ