Καιρός (24/06): Ανεβαίνει η θερμοκρασία!

Καιρός (24/06) ΕΜΥ : Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά, με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο, μέτριοι έως ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο και στο Βόρειο Ιόνιο, θερμοκρασία σε πτώση, κυρίως στα ανατολικά και νότια.ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ 

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24-06-2023
Αρχικά γενικά αίθριος καιρός, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βόρεια και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25-06-2023
Λίγες νεφώσεις που γρήγορα στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι ασθενείς και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ και στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 στο Αιγαίο μέχρι το μεσημέρι τοπικά έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26-06-2023
Στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο και το μεσημέρι – απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά έως 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Καιρός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ