Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και στο Ιόνιο από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ.

Καιρός (20/09) ΕΜΥ : Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις. Πιθανότητα λίγων ασθενών βροχών τοπικού χαρακτήρα κυρίως στα δυτικά και νότια. Άνεμοι βορείων διευθύνσεων με εντάσεις έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο. Μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια.

Στον 1 βαθμό έπεσε η θερμοκρασία το πρωί της Δευτέρας 19/09.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022, σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Κατά τόπους και κατά περιόδους οι νεφώσεις θα πυκνώνουν με πιθανότητα για λίγες πρόσκαιρες βροχές πολύ τοπικού χαρακτήρα στα δυτικά και νότια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 25, στην Ήπειρο από 9 έως 29 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 10 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 28-30 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 26 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 14 έως 28-29 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και στο Ιόνιο από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς.




ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21-09-22

Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22-09-22

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στη Θεσσαλία, την κεντρική Μακεδονία, τις Σποράδες και την Εύβοια, όπου τις πρωινές ώρες τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Πελοπόννησο και την Κρήτη και θα εξασθενήσουν.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση και κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-09-22

Λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών στα ανατολικά και νότια.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24-09-22 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25-09-2022

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση την Κυριακή.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Καιρός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ