Σταδιακά χαλάει το τοπίο του καιρού, και τις υψηλές θερμοκρασίες διαδέχονται βροχές και καταιγίδες, την Τρίτη 29/8, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ.
Καιρός (19/09): Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας
Σταδιακά χαλάει το τοπίο του καιρού, και τις υψηλές θερμοκρασίες διαδέχονται βροχές και καταιγίδες, την Τρίτη 29/8, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 19-09-2023
Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τοπικές νεφώσεις θα υπάρχουν στην Κρήτη και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια και τις Κυκλάδες. Βαθμιαία από τα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, οι οποίες στα κεντρικά και βόρεια το μεσημέρι-απόγευμα θα είναι πυκνότερες, οπότε στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία ενδέχεται να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20-09-2023
Γενικά αίθριος προβλέπεται o καιρός με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα κεντρικά και βόρεια (εξαιρουμένης της Θράκης) κυρίως στα ορεινά -συμπεριλαμβανομένων των αντίστοιχων τμημάτων της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας- θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά βόρειοι έως 5 μποφόρ. Στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21-09-2023
Γενικά αίθριος προβλέπεται o καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και κυρίως στα ορεινά -συμπεριλαμβανομένων των αντίστοιχων τμημάτων της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας και εξαιρουμένης της Θράκης και της Αττικής- θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και μόνο στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-09-2023
Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά το μεσημέρι-απόγευμα.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και μόνο στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά 5, πιθανώς στα Δωδεκάνησα έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Κατηγορίες Ειδήσεων
Ακολουθήστε στο
Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.
Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube
Share | Tweet |