Καιρός (11/02): Ελεύθερη πτώση για τη θερμοκρασία!

Καιρός (11/02) ΕΜΥ : Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά, με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο, μέτριοι έως ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο και στο Βόρειο Ιόνιο, θερμοκρασία σε πτώση, κυρίως στα ανατολικά και νότια.ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ 

 

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11-02-2023
Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη, όπου στα ορεινά θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις.
Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά και τα βόρεια 4 με 5 μποφόρ και στα υπόλοιπα 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, ωστόσο παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ο οποίος στα κεντρικά και τα βόρεια θα είναι τοπικά ισχυρός.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12-02-2023
Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα δυτικά και τα βόρεια βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα τις βραδινές ώρες να σημειωθούν τοπικές βροχές και στα βόρεια ορεινά – ημιορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα πελάγη πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα βόρεια, ωστόσο παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ο οποίος στα κεντρικά και τα βόρεια τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά ισχυρός.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13-02-2023
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας καθώς και στα ορεινά της Κρήτης.
Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Καιρός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ