Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 4-6 μποφόρ, και τοπικά στα νοτιοανατολικά πελάγη 6 μποφόρ.

Καιρός (09/09) ΕΜΥ : Πολύ καλές καιρικές συνθήκες και άνοδος της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα. Άνεμοι με εντάσεις 5-6 μποφόρ στο Αιγαίο. Μεταφορά σκόνης στα δυτικά.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με λίγες τοπικές νεφώσεις. Πυκνότερες θα είναι από το απόγευμα οι νεφώσεις στα δυτικά. Μετά το μεσημέρι θα εκδηλωθεί μεταφορά σκόνης, κυρίως στην Δυτική Ελλάδα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 31 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 13 έως 32, στην Ήπειρο από 15 έως 34 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 14 έως 34-35, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 33-34 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 32 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 17 έως 30-31 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 34-35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 4-6 μποφόρ, και τοπικά στα νοτιοανατολικά πελάγη 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς.




ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10-09-22

Στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.
Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11-09-22

Στα βόρεια λίγες νεφώσεις, που απο τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και στα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά, θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Τη νύχτα τα φαινόμενα στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα κεντρικά και νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, σταδιακά όμως στα δυτικά θα επικρατήσουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12-09-22

Στα βόρεια παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις, στα ηπειρωτικά τοπικά αυξημένες, με τοπικούς όμβρους στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13-09-22 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14-09-22

Στην ανατολική χώρα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και την Τετάρτη σταδιακή βελτίωση. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι – απόγευμα με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Καιρός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ