Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, πιθανότητα τοπικών ασθενών βροχών ή χιονόνερου στις Κυκλάδες και στα παραθαλάσσια της Κρήτης.

ΚαιρόςΠρόβλεψη: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, πιθανότητα τοπικών ασθενών βροχών ή χιονόνερου στις Κυκλάδες και στα παραθαλάσσια της Κρήτης.

Τοπικές ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης και της Ανατολικής Εύβοιας.

Μέτριοι και τοπικά ισχυροί άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Παγετός κυρίως στα ηπειρωτικά, ισχυρός στα βόρεια, θερμοκρασία σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Τι να περιμένουμε;

Όσον αφορά στις περιοχές όπου είχαμε χιονοπτώσεις το τελευταίο εικοσιτετράωρο, μαζί με το σημερινό, θα χρειαστούμε σίγουρα ακόμα ένα εικοσιτετράωρο για να αρχίσει ο καιρός να γίνεται τόσο μαλακός ώστε να υποχωρήσουν σε μεγάλο βαθμό τα χιόνια και ο πάγος τουλάχιστον στις περιοχές με χαμηλό υψόμετρο της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας στις περισσότερες περιοχές της Αττικής.

Την Παρασκευή θα έχει βελτιωθεί εντελώς η κατάσταση καθώς τη συγκεκριμένη ημέρα προβλέπεται επικράτηση νοτιοδυτικών ανέμων που θα ανεβάσουν αρκετά τη θερμοκρασία και κατά τη διάρκεια των βραδινών νυχτερινών ωρών.

Όπως έγραψα το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα ξαναπέσει η θερμοκρασία (όχι ομως τόσο πολύ όσο τα τελευταία 24ωρα), όμως πιο σημαντική φαίνεται η ψυχρή εισβολή την επόμενη εβδομάδα και κυρίως μεταξύ δύο και τέσσερις Φλεβάρη

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Καιρός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ