Καιρός – Πρόβλεψη: Προβλέπεται γενικά αίθριος ουρανός με εξαίρεση τα ανατολικά και το Ιόνιο όπου ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές και ασθενείς βροχές . H θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα φθάσει το μεσημέρι στα κεντρικά και νότια, τους 13 με 14 βαθμούς, στα βόρεια τους 10 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές τους 12 με 13 βαθμούς Κελσίου. […]

ΚαιρόςΠρόβλεψη: Προβλέπεται γενικά αίθριος ουρανός με εξαίρεση τα ανατολικά και το Ιόνιο όπου ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές και ασθενείς βροχές .

H θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα φθάσει το μεσημέρι στα κεντρικά και νότια, τους 13 με 14 βαθμούς, στα βόρεια τους 10 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές τους 12 με 13 βαθμούς Κελσίου. Επιπλέον παγετός θα σημειωθεί το πρωί στα ηπειρωτικά .

Οι άνεμοι κυρίως από βόρειες διευθύνσεις θα φτάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Τη Δευτέρα περιμένουμε λίγες βροχές στα δυτικά ,νότια και ανατολικά.

Ο καιρός στις επόμενες ημέρες

Διαδοχικές κατεβασίες ψυχρών αερίων μαζών από τη βόρεια Ευρώπη αναμένεται να επηρεάζουν οριακά και κατά διαστήματα τα Βαλκάνια αλλά και τη χώρα μας. Πιο αξιόλογη και ισχυρότερη όμως δείχνει η ψυχρή αέρια μάζα που αναμένεται να κατέβει προς την περιοχή μας προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας 20-21 Ιανουαρίου!

Άλλη μια χρονιά η περυσινή οποία κύλησε στον πλανήτη χωρίς κανένα ρεκόρ χαμηλών θερμοκρασιών! Αντίθετα ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών σημειώθηκαν στο 8,3% της επιφάνειας της Γης !

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Καιρός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ