Και κοκτέιλ και παυσίπονο…Και όμως γίνεται σε αυτό το beach bar!  Πως θα σου φαινόταν αν απολάμβανες τις διακοπές σε ένα ονειρεμένο beach bar από τα διασημότερα στο κόσμο με ένα παυσίπονο κοκτέιλ; Το Soggy dollar είναι ένα beach bar στο Jost Van Dyke στις βρετανικές παρθένες νήσους και δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου την […]

Και κοκτέιλ και παυσίπονο…Και όμως γίνεται σε αυτό το beach bar!  Πως θα σου φαινόταν αν απολάμβανες τις διακοπές σε ένα ονειρεμένο beach bar από τα διασημότερα στο κόσμο με ένα παυσίπονο κοκτέιλ;
Το Soggy dollar είναι ένα beach bar στο Jost Van Dyke στις βρετανικές παρθένες νήσους και δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου την ταυτότητα του από το ΄70 που έχει ανοίξει.

Η Αγγλίδα ιδιοκτήτρια μπαργούμαν άνοιξε το bar σε ένα παρθένο μη εύκολα προσβάσιμο σημείο. Αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στην επιτυχία του. Οι άνθρωποι έφταναν στη στεριά με οποιοδήποτε τρόπο περνώντας από την θάλασσα φυσικά. Με τα βρεγμένα δολάρια που είχαν στις τσέπες τους αγόραζαν τα διάσημα κοκτέιλ της Daphne Henderson. Από όλο αυτό πήρε και το όνομά του.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι μετά από τόσα χρόνια αυτός ο επίγειος παράδεισος παραμένει ίδιος χωρίς να έχει αλλοτριωθεί. Θα λέγαμε ότι πρόκειται για ένα εναλλακτικό και συνάμα ποιοτικό μέρος. Οι τουρίστες που απολαμβάνουν αυτό το μέρος αρκούνται μόνο στα παγωμένα και περιζήτητα κοκτέιλς.
Και ο λόγος φυσικά για το περιβόητο παυσίπονο κοκτέιλ της Daphne Henderson το οποίο μάλιστα επινόησε η ίδια.

Και για αυτούς που είναι δύσκολο να πάνε στο soggy Dollar αυτή είναι η συνταγή:

1 oz χυμό πορτοκάλι
1 oz κρέμα καρύδας
4 oz χυμό ανανά
2 oz σκούρο αναμεμειγμένο ρούμι, κατά προτίμηση υψηλής ποιότητας
Τριμμένο μοσχοκάρυδο
Στην υγειά σας!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ