Το J2US έρχεται τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και ολοκληρώθηκαν οι επαφές και οι συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη. Βρήκε όλους όσους χρειάζεται και ο δημοφιλής παρουσιαστής και παραγωγός, είναι απόλυτα έτοιμος για το αγαπημένο του σόου. Κριτές και ζευγάρια που θα δούμε τελικά στο σόου; Στην επιτροπή θα δούμε ξανά […]

Το J2US έρχεται τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και ολοκληρώθηκαν οι επαφές και οι συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη. Βρήκε όλους όσους χρειάζεται και ο δημοφιλής παρουσιαστής και παραγωγός, είναι απόλυτα έτοιμος για το αγαπημένο του σόου.

Κριτές και ζευγάρια που θα δούμε τελικά στο σόου;

Στην επιτροπή θα δούμε ξανά τους Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Σταμάτης Φασουλής και Βίκυ Σταυροπούλου. ‘Οτι και στο OPEN TV.

Ιωάννα Tούνη – Θοδωρής Φέρρης, Δημήτρης Αλεξάνδρου – Κατερίνα Λιόλιου, Πηγή Δεβετζή – Θάνος Πετρέλης, Ειρήνη Παπαδοπούλου – Τζειμς Καφετζής, Μάρα Μεϊμαρίδη – ΣτανΚώστας Φραγκολιάς – Μαντώ και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αλλά χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστός ο παρτενέρ της,

Νέα συμπαρουσιάστρια

Όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια και όχι μόνο θα μας τα παρουσιάζει η Josephine! Μιλάμε για την περσινή νικήτρια του J2US. Θα συνεχίσει το έργο της Λάουρας Καραίσκου και της Βίκυς Κάβουρα.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για J2US

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα