Το J2US έρχεται τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και ολοκληρώθηκαν οι επαφές και οι συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη. Βρήκε όλους όσους χρειάζεται και ο δημοφιλής παρουσιαστής και παραγωγός, είναι απόλυτα έτοιμος για το αγαπημένο του σόου. Κριτές και ζευγάρια που θα δούμε τελικά στο σόου; Στην επιτροπή θα δούμε ξανά […]

Το J2US έρχεται τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και ολοκληρώθηκαν οι επαφές και οι συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη. Βρήκε όλους όσους χρειάζεται και ο δημοφιλής παρουσιαστής και παραγωγός, είναι απόλυτα έτοιμος για το αγαπημένο του σόου.

Κριτές και ζευγάρια που θα δούμε τελικά στο σόου;

Στην επιτροπή θα δούμε ξανά τους Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Σταμάτης Φασουλής και Βίκυ Σταυροπούλου. ‘Οτι και στο OPEN TV.

Ιωάννα Tούνη – Θοδωρής Φέρρης, Δημήτρης Αλεξάνδρου – Κατερίνα Λιόλιου, Πηγή Δεβετζή – Θάνος Πετρέλης, Ειρήνη Παπαδοπούλου – Τζειμς Καφετζής, Μάρα Μεϊμαρίδη – ΣτανΚώστας Φραγκολιάς – Μαντώ και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αλλά χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστός ο παρτενέρ της,

Νέα συμπαρουσιάστρια

Όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια και όχι μόνο θα μας τα παρουσιάζει η Josephine! Μιλάμε για την περσινή νικήτρια του J2US. Θα συνεχίσει το έργο της Λάουρας Καραίσκου και της Βίκυς Κάβουρα.

Ποιος επέτρεψε στον Νίκο Κοκλώνη να τραγουδήσει (ξανά); Γιατί η Βίκυ Σταυροπούλου φορά στέμμα;

Τι συζητούν στο δείπνο τους ο Σταμάτης Φασουλής με τις τρεις… χάριτες του Just the 2 of UsΔέσποινα ΒανδήΜαρία Μπακοδήμου και Βίκυ Σταυροπούλου;

Ποιοι θα καταλήξουν να κυλιούνται στα πατώματα και, τελικά, πότε επιτέλους επιστρέφει το J2US στις οθόνες μας;

Το άκρως επιτυχημένο σόου του ΒΒC, που πέρσι έκανε grand finale φέρνοντας για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή, φέτος επιστρέφει ενισχυμένο –μέσα από τη συχνότητα του Alpha και την καλλιτεχνική διεύθυνση του Φωκά Ευαγγελινού –κρύβοντας πολλές εκπλήξεις, έχοντας εντυπωσιακά σκηνικά και φιλοξενώντας στο ρόστερ του ονόματα που ξαφνιάζουν.

Το τρέιλερ για την επιστροφή του J2US γυρίστηκε την Τρίτη 31 Αυγούστου σε μια βίλα στον Νέο Βουτζά, με τον παρουσιαστή και την κριτική επιτροπή να δίνουν ακόμη μια φορά… ρεσιτάλ ερμηνείας, όχι μόνο on αλλά και off κάμερα, με μαέστρο της παρέας τον σκηνοθέτη Κώστα Καπετανίδη, που κατηύθυνε την αγαπημένη τηλεοπτική ομάδα – η οποία φυσικά έβαλε και τη δική της πινελιά αυτοσχεδιάζοντας. Όπως δήλωσε ο ίδιος, «χρησιμοποιήσαμε πολλούς βοηθητικούς ηθοποιούς. Ήταν ένα γύρισμα που κράτησε πολλές ώρες». (Από το δημοσίευμα του ΟΚ!)

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για J2US

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик