Το J2US έρχεται τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και μάλιστα ήδη οι υποψήφιοι παίκτες έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη. Στο ψάξιμο είναι ο δημοφιλής παρουσιαστής και παραγωγός, για να είναι απόλυτα έτοιμος για το αγαπημένο του σόου. Ο παρουσιαστής και παραγωγός του Νίκος Κοκλώνης, μας υπόσχεται αρκετές […]

Το J2US έρχεται τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και μάλιστα ήδη οι υποψήφιοι παίκτες έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη. Στο ψάξιμο είναι ο δημοφιλής παρουσιαστής και παραγωγός, για να είναι απόλυτα έτοιμος για το αγαπημένο του σόου.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός του Νίκος Κοκλώνης, μας υπόσχεται αρκετές εκπλήξεις. Στην επιτροπή θα ξαναδούμε τα γνωστά πρόσωπα των Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής.

Μαζεύτηκαν λοιπόν για τις ανάγκες της φωτογράφισης. Εκεί  όλοι τους μες την καλή χαρά και η Δέσποινα Βανδή μόλις είδε τον Κοκλώνη να τραγουδάει, βρήκε την ευκαιρία να τον τραβήξει σε βίντεο. Αντιστροφή ρόλων, και αξίζει να δείτε το βίντεο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Αλλά δεν ανέβασε μόνο το βίντεο η λαμπερή τραγουδίστρια, αλλά και μια σούπερ φωτογραφία με την επίσης λαμπερή Μαρία Μπακοδήμου. Φυσικά και με τους υπόλοιπους κριτές.

J2US

J2US

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ