Το J2US ξεκίνησε μία ακόμα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA με τον Νίκο Κοκλώνη. Τα ζευγάρια έκαναν το καλύτερο δυνατό, αν και τα περισσότερα θέλουν προπόνηση.  Λογικό, αφού ήταν η πρώτη τους παρουσίαση. Έκλεψε τις εντυπώσεις η εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη στο Green Room του J2US, αν και βρίσκεται στον μήνα της. Το τσιφτετέλι της […]

Το J2US ξεκίνησε μία ακόμα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA με τον Νίκο Κοκλώνη. Τα ζευγάρια έκαναν το καλύτερο δυνατό, αν και τα περισσότερα θέλουν προπόνηση.  Λογικό, αφού ήταν η πρώτη τους παρουσίαση.

Έκλεψε τις εντυπώσεις η εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη στο Green Room του J2US, αν και βρίσκεται στον μήνα της. Το τσιφτετέλι της το έριξε μια φορά.

Αλλά και ένα ντουέτο εκτός προγράμματος. Μιλάμε για την Δέσποινα Βανδή και τον Χάρη Βαρθακούρη που σε ένα διάλειμμά τραγούδησαν μαζί. Αν και ο κόσμος ζήτησε να το δει τελικά δεν το έπαιξαν στην ροή του σόου.

Αλλά κανένα πρόβλημα. Σας το βρήκαμε.

Πάρα πολύ καλά λόγια από την Δέσποινα στον Χάρη μετά την ολοκλήρωση του τραγουδιού του με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Ο Χάρης τραγουδά με τη Δέσποινα Βανδή στην άκρη του stage και  γύρω τους να γίνεται ένας μικρός χαμός από τους ανθρώπους της παραγωγής.

Εκπληκτική ερμηνεία από τον Χάρη.

Πολύ μεγάλη εντύπωση έκαναν οι ευχαριστήριες αναρτήσεις της Αντελίνα για τα καλά λόγια που είπε η Δέσποινα Βανδή για τον σύζυγο της.

Πόσο περήφανη αισθάνθηκε για τον Χάρη, αλλά και τα παιδιά τους που άκουσαν να μιλάνε τόσο όμορφα για τον πατέρα τους.

1

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για J2US

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν