Το J2US έρχεται τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και μάλιστα ήδη οι υποψήφιοι παίκτες έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη. Στο ψάξιμο είναι ο δημοφιλής παρουσιαστής και παραγωγός, για να είναι απόλυτα έτοιμος για το αγαπημένο του σόου. Έχουν ξεκινήσει τα casting και πολύ πρόσφατα πέρασαν από τα […]

Το J2US έρχεται τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και μάλιστα ήδη οι υποψήφιοι παίκτες έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη.

Στο ψάξιμο είναι ο δημοφιλής παρουσιαστής και παραγωγός, για να είναι απόλυτα έτοιμος για το αγαπημένο του σόου.

Έχουν ξεκινήσει τα casting και πολύ πρόσφατα πέρασαν από τα στούντιο της Barking Well Media δύο γνωστοί παίχτες στους φίλους των ριάλιτι.

Ο πρώτος είναι ο Περικλής Κονδυλάτος, από το πέρασμα του στο survivor.  Ο δεύτερος είναι ο Δημοσθένης Τζουμάνης που είχε περάσει από το GNTM στον τρίτο κύκλο.

Πολλά είναι τα δημοφιλή πρόσωπα που έχει προσεγγίσει ο Νίκος Κοκλώνης και οι συνεργάτες του για το νέο σόου. Ανάμεσα τους είναι η Δανάη Μπάρκα, ο Αργύρης Αγγέλου, ο Χάρης Χριστόπουλος και ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Σύμφωνα με  πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Κοκλώνης είχε συνάντηση τόσο με την Ιωάννα Τούνη όσο και με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.  Με τους οποίους συζήτησε το ενδεχόμενο να ανήκουν στους celebrities που θα εμφανιστούν στο λαμπερό σόου.

H εντυπωσιακή influencer και ο γνωστός παρουσιαστής και μοντέλο είναι ζευγάρι, και αρκετά ερωτευμένοι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик