Το J2US έρχεται τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και ολοκληρώθηκαν οι επαφές και οι συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη. Βρήκε όλους όσους χρειάζεται και ο δημοφιλής παρουσιαστής και παραγωγός, είναι απόλυτα έτοιμος για το αγαπημένο του σόου. Κριτές και ζευγάρια που θα δούμε τελικά στο σόου; Στην επιτροπή θα δούμε ξανά […]

Το J2US έρχεται τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και ολοκληρώθηκαν οι επαφές και οι συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη. Βρήκε όλους όσους χρειάζεται και ο δημοφιλής παρουσιαστής και παραγωγός, είναι απόλυτα έτοιμος για το αγαπημένο του σόου.

Κριτές και ζευγάρια που θα δούμε τελικά στο σόου;

Στην επιτροπή θα δούμε ξανά τους Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Σταμάτης Φασουλής και Βίκυ Σταυροπούλου. ‘Οτι και στο OPEN TV.

Ιωάννα Tούνη – Θοδωρής Φέρρης, Δημήτρης Αλεξάνδρου – Κατερίνα Λιόλιου, Πηγή Δεβετζή – Θάνος Πετρέλης, Ειρήνη Παπαδοπούλου – Τζειμς Καφετζής, Μάρα Μεϊμαρίδη – ΣτανΚώστας Φραγκολιάς – Μαντώ και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αλλά χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστός ο παρτενέρ της,

Νέα συμπαρουσιάστρια

Όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια και όχι μόνο θα μας τα παρουσιάζει η Josephine! Μιλάμε για την περσινή νικήτρια του J2US. Θα συνεχίσει το έργο της Λάουρας Καραίσκου και της Βίκυς Κάβουρα.

Μουσική, τραγούδι και χορός. Λάμψη, φώτα και ρυθμός. Κέφι, διασκέδαση και ενθουσιασμός! Συντονιστείτε γιατί αρχίζει το….πάρτι!

Γιατί κάθε επεισόδιο του «Just the 2 of Us» είναι ένα μεγάλο, ανατρεπτικό πάρτι, για όλους! Στο τρέιλερ του λαμπερού και φαντασμαγορικού σόου, με βασικά συστατικά το χιούμορ και την ανεβασμένη διάθεση, ο παρουσιαστής του Νίκος Κοκλώνης, δίνει τον δικό του, μοναδικό τόνο -και λέει …κυριολεκτικά …. κι ένα τραγούδι!

Η κριτική επιτροπή, οι, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής ξεφαντώνουν στο πάρτι. Στο τέλος όμως της ξέφρενης βραδιάς, που τους βρίσκει όλους χαρούμενους κι εξαντλημένους, ο ακούραστος Νίκος Κοκλώνης τους επιφυλάσσει μία … έκπληξη, “ερμηνεύοντας” μόνο για κείνους.

Η επιτροπή όμως έχει προνοήσει … και του κάνει …. κριτική για το τραγούδι του με τον ιδιαίτερό και ελαφρώς καυστικό της τρόπο!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για J2US

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι