Το J2US έρχεται τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και μάλιστα ήδη οι υποψήφιοι παίκτες έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη. Στο ψάξιμο είναι ο δημοφιλής παρουσιαστής και παραγωγός, για να είναι απόλυτα έτοιμος για το αγαπημένο του σόου. Έχουν ξεκινήσει τα casting  στα στούντιο της Barking Well Media. […]

Το J2US έρχεται τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και μάλιστα ήδη οι υποψήφιοι παίκτες έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη.

Στο ψάξιμο είναι ο δημοφιλής παρουσιαστής και παραγωγός, για να είναι απόλυτα έτοιμος για το αγαπημένο του σόου.

Έχουν ξεκινήσει τα casting  στα στούντιο της Barking Well Media.

Σχηματίζονται σιγά σιγά οι ομάδες των coaches και των διαγωνιζομένων στο νέο «Just the 2 of us», που αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας το φθινόπωρο μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

j2us SPORTS365.GR

Αδαμαντίδης, Πετρέλης και Φέρρης «προπονητές»

Ο Νίκος Κοκλώνης, παραγωγός και παρουσιαστής του show.  Αγαπημένοι celebrities εκπαιδεύονται στο τραγούδι από επαγγελματίες του χώρου. Έχει βάλει στόχο ο φετινός κύκλος να είναι ο πιο δυνατός απʼ όλους τους προηγούμενους. (Δημοσίευμα από την Espresso)

Ετσι, βρίσκεται προς αναζήτηση του ιδανικού καστ, το οποίο θα τρελάνει τα μηχανάκια τηλεθέασης της Nielsen. Μέχρι στιγμής, φαίνεται να έχει κλειδώσει η συμμετοχή τριών γνωστών τραγουδιστών. Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται και δυο γυναίκες. Μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, αλλά έχουν αμφότερες μεγάλη δυναμική στα social media.

j2us SPORTS365.GR

Υποψήφιες… τραγουδίστριες, Παναγιώταρου και Super Κική

Οι τρεις τραγουδιστές που θα γίνουν coaches, φιλοδοξώντας να φτάσουν μέχρι τον τελικό του «J2US», είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Θάνος Πετρέλης και ο Θοδωρής Φέρρης. Την ίδια ώρα, σε προχωρημένες συζητήσεις με την παραγωγή προκειμένου να… μάθουν να τραγουδούν και, γιατί όχι, να κερδίσουν το έπαθλο βρίσκονται η Super Κική και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Την πρώτη, κατά κόσμον, Κυριακή Λιτσάκη τη γνωρίσαμε ως μία από τις Σφήκες στο «The 2night Show». Οσο για την καυτή Αλεξάνδρα, έγινε γνωστή από το «My Style Rocks», ενώ πρόσφατα την είδαμε και στη «Φάρμα» του ANT1.

Η κριτική επιτροπή του «J2US» παραμένει ίδια: Σταμάτης Φασουλής, Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή και Μαρία Μπακοδήμου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα