Μια έρευνα του Ινστιτούτου Μαρκές αποδεικνύει πως τελικά ίσως κάποιος είναι ποδοσφαιρόφιλος από την κοιλιά της μάνας του. Το Ινστιτούτο Μαρκές, μια κλινική γονιμότητας στη Βαρκελώνη, δημοσίευσε μια έρευνα στην οποία δείχνει πως το να είσαι ποδοσφαιρόφιλος είναι ίσως κάτι που υφίσταται από όταν κάποιος είναι σε εμβρυακή κατάσταση. Σε πειράματα που έγιναν, το 85% των […]

Μια έρευνα του Ινστιτούτου Μαρκές αποδεικνύει πως τελικά ίσως κάποιος είναι ποδοσφαιρόφιλος από την κοιλιά της μάνας του. Το Ινστιτούτο Μαρκές, μια κλινική γονιμότητας στη Βαρκελώνη, δημοσίευσε μια έρευνα στην οποία δείχνει πως το να είσαι ποδοσφαιρόφιλος είναι ίσως κάτι που υφίσταται από όταν κάποιος είναι σε εμβρυακή κατάσταση.

Σε πειράματα που έγιναν, το 85% των εμβρύων αντέδρασαν με κινήσεις όταν άκουγαν ποδοσφαιρικά συνθήματα. Το πόρισμα των επιστημόνων να είναι πως «τελικά, το πάθος για το ποδόσφαιρο ξεκινά πριν γεννηθείς».

Τα συγκεκριμένα έμβρυα όταν άκουγαν τα συνθήματα της εξέδρας από διάφορες ομάδες κουνούσαν τα στόματά τους και έβγαζαν έξω τη γλώσσα.

«Τα ποδοσφαιρικά συνθήματα συγκρινόμενα με άλλα τραγούδια. Κάνουν το έμβρυο να θέλει να επικοινωνήσει, σε περισσότερο βαθμό από όταν ακούει κλασική ή παραδοσιακή μουσική» αναφέρει η έρευνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κόσμος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ