Mια ιστορική σειρά ετοιμάζεται για την επιστροφή της. Aυτή δεν είναι αλλη από το Age of Empires. Το Xbox συνεργάστηκε με την ταλαντούχα Relic Entertainment των Company of Heroes για να επαναφέρει το real-time strategy franchise με το Age of Empires IV. Το παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα στο μεσαίωνα. Kαι θα διαθέτει πολλαπλά campaigns, όπως […]

Mια ιστορική σειρά ετοιμάζεται για την επιστροφή της. Aυτή δεν είναι αλλη από το Age of Empires. Το Xbox συνεργάστηκε με την ταλαντούχα Relic Entertainment των Company of Heroes για να επαναφέρει το real-time strategy franchise με το Age of Empires IV. Το παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα στο μεσαίωνα. Kαι θα διαθέτει πολλαπλά campaigns, όπως για παράδειγμα ένα που θα αφηγείται την κατάκτηση της Αγγλίας από τους Νορμανδούς.

Ο τίτλος δανείζεται τα περισσότερα gameplay στοιχεία του από το λατρεμένο Age of Empires II, αλλά φέρνει και πολλές ενδιαφέρουσες προσθήκες. Θα έρθει με 8 διαφορετικούς πολιτισμούς, δικά του in-game ντοκιμαντέρ και πολλές ακόμη πινελιές που κλείνουν το μάτι στους fans. Η κυκλοφορία του Age of Empires IV είναι προγραμματισμένη για την 28η Οκτωβρίου και αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Gaming

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ