Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έδειξε ότι εκτός από μεγάλος ηθοποιός είναι και μεγάλος άνθρωπος. Ο σταρ του Χόλιγουντ δεν δίστασε να βουτήξει μέσα σε μία παγωμένη λίμνη της Βοστώνης, προκειμένου να σώσει δύο μικρά σκυλάκια, τα οποία κινδύνευαν να πνιγούν. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο βρέθηκε στη λίμνη της Βοστώνης, προκειμένου να πραγματοποιήσει γυρίσματα για την ταινία «Comedy […]

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έδειξε ότι εκτός από μεγάλος ηθοποιός είναι και μεγάλος άνθρωπος. Ο σταρ του Χόλιγουντ δεν δίστασε να βουτήξει μέσα σε μία παγωμένη λίμνη της Βοστώνης, προκειμένου να σώσει δύο μικρά σκυλάκια, τα οποία κινδύνευαν να πνιγούν.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο βρέθηκε στη λίμνη της Βοστώνης, προκειμένου να πραγματοποιήσει γυρίσματα για την ταινία «Comedy Don’t Look Up». Ο σταρ του Χόλιγουντ πρωταγωνιστεί στην ταινία μαζί με τη Τζένιφερ Λόρενς, τη Μέριλ Στριπ και τον Τζόνα Χιλ.

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Entertainment Weekly», έκανε γνωστό ότι βούτηξε στην παγωμένη λίμνη, για να σώσει δύο μικρά χάσκι. Η Τζένιφερ Λόρενς ανέφερε για το περιστατικό: «Ένα από τα σκυλιά έπεσε μέσα στη λίμνη. Ο Λεονάρντο πήδηξε στην παγωμένη λίμνη για να σώσει τον σκύλο. Ωστόσο, όταν κόντευε να βγάλει το σκυλί έξω από τη λίμνη, το άλλο πήδηξε μέσα».

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο από την πλευρά του ανέφερε:  «Ο άλλος σκύλος άρχισε να γλείφει αυτόν που πνιγόταν και μετά ήμασταν όλοι μαζί μέσα στην παγωμένη λίμνη».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ