Ιωάννα Τούνη και Βρισηίδα Ανδριώτου μια ακόμα φιλία που ανήκει στο παρελθόν. Από τη μια η διάσημη influencer δεν άντεξε και απάντησε με πολύ αιχμηρά σχόλια μέσω instagram. Ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει στη ζωή της η Βρισηίδα και ούτε και θέλει να υπάρξει. «Για όλους τους δημοσιογραφούς που με παίρνετε τηλέφωνα να μιλήσω για την […]

Ιωάννα Τούνη και Βρισηίδα Ανδριώτου μια ακόμα φιλία που ανήκει στο παρελθόν. Από τη μια η διάσημη influencer δεν άντεξε και απάντησε με πολύ αιχμηρά σχόλια μέσω instagram. Ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει στη ζωή της η Βρισηίδα και ούτε και θέλει να υπάρξει.

«Για όλους τους δημοσιογραφούς που με παίρνετε τηλέφωνα να μιλήσω για την πρώτην “κολλητή” και όλους εσάς που με ρωτάτε αν θα τα βρω ξανά μαζί της… ΠΟΤΕ! Και τελευταία φορά που αναφέρομαι με οποιονδήποτε τρόπο στο όνομά της. «Παρακαλώ να το σεβαστείτε… Ευχαριστώ» συμπλήρωσε η Ιωάννα Τούνη. «Λυπάμαι πάρα πολύ που συνεχίζω και δίνω δημοσιότητα μέχρι και σήμερα σε αυτόν τον άνθρωπο. Τελευταία φορά που μιλάω γι αυτήν. Δεν θα τα ξαναβρώ ποτέ μαζί της, γιατί βγήκε μαζί με αυτό τον άνθρωπο που διέρρευσε το revenge porn βίντεο».

Από την άλλη, η Βριησίδα βρίσκεται σε άλλη ήπειρο και στο Survivor. Μια ερώτηση του Γιώργου Λιανού στο παιχνίδι, έδωσε την ευκαιρία να ανάψει τη φωτιά. Ο γνωστός παρουσιαστής ρώτησε αν έχει παέι κάποιος στην Ιταλία.

«Έχω πάει. Έχω πάει στο Κολοσσαίο, αλλά έκανα περισσότερα βόλτα», είπε η παίκτρια των Διασήμων.

Ο παρουσιαστής συνέχισε την ερώτηση και θέλησε να μάθει με ποιον ταξίδεψε στην Ρώμη με την Βρισηίδα να απαντάει: «Με την κολλητή μου. Την πρώην».

«Καταλάβαμε. Το έπιασε», σχολίασε και γέλασε με νόημα ο παρουσιαστής.

Θυμίζουμε πως οι δύo πρώην φίλες είχαν πάει στη Ρώμη τον Νοέμβριο του 2019.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ