Το όνομα της Ιωάννα Τούνη εμπλέκεται έμμεσα στην υπόθεση βιασμού της Θεσσαλονίκης. Ο Ηλίας Γκιώνης, ο ακτιβιστής που έβγαλε στο φως την υπόθεση βιασμού της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη στα social media, μίλησε στο «Χαμογέλα και πάλι» για την μεγάλη αυτή υπόθεση, αλλά και για την Ιωάννα Τούνη και ήταν ιδιαίτερα καυστικός. Με μια μακροσκελή […]

Το όνομα της Ιωάννα Τούνη εμπλέκεται έμμεσα στην υπόθεση βιασμού της Θεσσαλονίκης.

Ο Ηλίας Γκιώνης, ο ακτιβιστής που έβγαλε στο φως την υπόθεση βιασμού της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη στα social media, μίλησε στο «Χαμογέλα και πάλι» για την μεγάλη αυτή υπόθεση, αλλά και για την Ιωάννα Τούνη και ήταν ιδιαίτερα καυστικός.

Με μια μακροσκελή σκληρή ανάρτηση, απάντησε στην Ιωάννα Τούνη και τα όσα είπε για εκείνον ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης.

Μη μου ξαναστείλετε παρακαλώ και την άθλια Ιωάννα Τούνη που είναι το πιο μεγάλο ΚΛΑΟΥΤ αυτών των ημερών. Που έχει το θράσος να μιλά για εμένα αυτή που πήρε ένα ολόκληρο κίνημα #metoo και μια ιστορία βιασμού που όλοι παλεύουμε εδώ και μέρες να πέσει φως και θυματοποιεί τον εαυτό της, ενώ είναι φίλη με όλους τους βιαστές από το… φτιάχνει τις στολές τους στο μαγαζί και όχι μόνο…

Και μετά από τις νέες εξελίξεις και έρευνες με τα ονόματα, τολμά και κάνει παιχνίδι με στόρις στο προφίλ της. Και όσα έχετε έρθει σε αυτό το προφίλ για το ντράμα και μόνο σας παρακαλώ να αποχωρήσετε. Δεν έχω κάποιον αυτοσκοπό εδώ μέσα και κάποιος να πει στην άθλια ινφλουένσερ αφού μιλάει με νούμερα, ότι τον Στάθη Παναγιωτόπουλο τον έβγαλα μόνο με 8.000 υπέροχα πλάσματα εδώ μέσα.

Εγώ αυτό το προφίλ το έχω χρόνια ολόκληρα και αν είναι να είμαι ήρεμος, ας φύγετε όλα  και να μείνουν λίγα και καλά.

Τούνη

Τι είχε πει η Ιωάννα Τούνη για τον Ηλία Γκιώνη

Θυμίζουμε, πως λίγη ώρα νωρίτερα, σε βίντεο που είχε ανεβάσει στο προφίλ της η Ιωάννα Τούνη ανέφερε, μεταξύ άλλων, για τον Ηλία Γκιώνη: «Πολλοί βγήκαν και με ρώτησαν τι με έπιασε τώρα και αποφάσισα μετά από τόσο καιρό να φέρω ξανά στην επικαιρότητα το θέμα με το βίντεο. Παιδιά δεν έφερα εγώ το βίντεο στην επικαιρότητα ξανά.

Οι τύπου… ινφλουένσερς, ακτιβιστές, δεν ξέρω πως να τους πω… αλλά οι άνθρωποι αυτοί που θέλουν να ανέλθουν επί πτωμάτων. Όπως ο μικρός πριγκιπάκος ο οποίος ανέβασε ανάρτηση και αναφέρει το όνομά μου και αυτό που έκανε σε μένα, δηλαδή κατονόμασε το ποιος είναι υπεύθυνος για το δικό μου revenge porn με ένα όνομα άσχετο γιατί εγώ ξέρω ποιος ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο. Είπα τώρα, εφόσον αποδίδουν σε λάθος ανθρώπους τις ευθύνες να βγω και να μιλήσω».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (28/2): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα;
Εφημερίδες

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (28/2): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα;