Από ότι φαίνεται η εκπομπή “Pop Up” δεν θα συνεχιστεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ωστόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα αναλάβει το ανανεωμένο “Style me Up”, το οποία μετακομίζει στον Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να κινηθεί σε κοινούς δρόμους με το «Shopping star» της Βίκυς Καγιά. Η εκπομπή αναμένεται να ξεφύγει από τις απλά συμβουλευτικές […]

Από ότι φαίνεται η εκπομπή “Pop Up” δεν θα συνεχιστεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ωστόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα αναλάβει το ανανεωμένο “Style me Up”, το οποία μετακομίζει στον Alpha.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να κινηθεί σε κοινούς δρόμους με το «Shopping star» της Βίκυς Καγιά. Η εκπομπή αναμένεται να ξεφύγει από τις απλά συμβουλευτικές προτάσεις της Μαρίας Μπακοδήμου και των συνεργατών της προς τους παίκτες. Στόχος είναι να υπάρξουν εξωτερικά γυρίσματα σε καταστήματα, όπου οι διαγωνιζόμενοι θα επιλέγουν τα ρούχα με τα οποία θα γίνει η «μεταμόρφωσή» τους.

Οσο για τους κριτές, μία από τις θέσεις αναμένεται να κρατήσει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος συμμετείχε και στην περσινή εκδοχή του ριάλιτι του Open, ενώ από κάστινγκ πέρασαν ο Περικλής Κονδυλάτος, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και η Ραμόνα Βλαντή. Πάντως, και ένας Τρύφωνας Σαμαράς θα ταίριαζε γάντι στην παραγωγή, αφού πέρσι έκανε τα μαγικά του!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ