Τρελά σκηνικά έχουμε στην εκπομπή ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ με την παρουσιάστρια Ζέτα Μακριπούλια πολλες φορές να μένει κάγκελο από τους παίχτες του παιχνιδιού με τις περιγραφές που δίνουν. Αυτό είναι άλλωστε και το βασικό συστατικό επιτυχίας για την εκπομπή του ΑΝΤ1. Ιδιαίτερες καταστάσεις ζούμε στην special Κυριακάτικη εκπομπή με καλεσμένους επώνυμους. Η Ζέτα Μακρυπούλια μετά το γύρισμα […]

Τρελά σκηνικά έχουμε στην εκπομπή ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ με την παρουσιάστρια Ζέτα Μακριπούλια πολλες φορές να μένει κάγκελο από τους παίχτες του παιχνιδιού με τις περιγραφές που δίνουν. Αυτό είναι άλλωστε και το βασικό συστατικό επιτυχίας για την εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ιδιαίτερες καταστάσεις ζούμε στην special Κυριακάτικη εκπομπή με καλεσμένους επώνυμους.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μετά το γύρισμα με παίκτες  ραδιοφωνικούς παραγωγούς από τον Ρυθμού 94,9 και  Easy 97,2 μίλησε στο FTHIS.GR για όσα είδε και έζησε μαζί τους!

Ζέτα, ποιους παίκτες ξεχώρισες ανάμεσα σε Ρυθμό και Easy;

Ήταν όλοι πολύ δυνατοί και ετοιμόλογοι, αλλά τολμώ να ξεχωρίσω τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο που έχει μια μεγάλη αγάπη στο Ρουκ Ζουκ.

Τι θα μας κάνει εντύπωση στο επεισόδιο της Κυριακής με παίκτες από τα ραδιόφωνα;

Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να βλέπεις τις προσωπικότητες που «κρύβονται» πίσω από τις φωνές που ακούμε καθημερινά στο ραδιόφωνο, οπότε από μόνη της αυτή η συνθήκη είναι σίγουρα ξεχωριστή και μη αναμενόμενη.

Ποια εκπομπή από τους παραγωγούς που είχες απένταντί σου είναι η αγαπημένη σου;

Ακούω πολύ συχνά την εκπομπή της Μαρίας Γεωργάκαινα στο Soundis.gr που είναι φίλη μου.

Παλαιότερα είχες κι εσύ τη δική σου ραδιοφωνική εκπομπή. Τι θυμάσαι από εκείνα τα χρόνια; Σου λείπει; Θα ήθελες να ξανακάνεις ραδιοφωνική εκπομπή;

Ήταν πολύ ωραία χρόνια, ανέμελα. Η διαδικασία του ραδιοφώνου έχει τη δική της μαγεία και η επικοινωνία με τους ακροατές είναι πολύ άμεση και ιδιαίτερη. Αυτό που θυμάμαι και σίγουρα μου λείπει στο «σημερινό» ραδιόφωνο είναι ότι τότε είχαμε τη δυνατότητα να επιλέγουμε τα τραγούδια, ενώ πια οι εκπομπές παίζουν όσο επί το πλείστον playlists. Δεν ξέρω αν στο μέλλον θα ξαναέκανα ραδιοφωνική εκπομπή αλλά ποτέ μη λες ποτέ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ