Η Φαίη Σκορδά καθημερινά δίνει την μάχη της τηλεθέασης στον ΑΝΤ1.  Με τόσο έντονη επαγγελματική ζωή λογικό είναι η προσωπική ζωή να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των επιτυχημένων ανθρώπων ανεξαρτήτου εργασίας. Από τα ίδια και ο πρώην σύζυγος της Γιώργος Λιάγκας, που παραμένουν όμως τηλεοπτικό ζευγάρι. Τα ξαναβρήκαν Φαίη Σκορδά και Γιώργος […]

Η Φαίη Σκορδά καθημερινά δίνει την μάχη της τηλεθέασης στον ΑΝΤ1.  Με τόσο έντονη επαγγελματική ζωή λογικό είναι η προσωπική ζωή να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των επιτυχημένων ανθρώπων ανεξαρτήτου εργασίας. Από τα ίδια και ο πρώην σύζυγος της Γιώργος Λιάγκας, που παραμένουν όμως τηλεοπτικό ζευγάρι.

Τα ξαναβρήκαν Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας;

Η Σκορδά εδώ και καιρό χώρισε από τον πρώην σύντροφο της Νίκο Ηλιόπουλο. Το ζευγάρι έκανε μια προσπάθεια να ξαναζεστάνουν την σχέση τους, η Φαίη λοιπόν ανακάλυψε ότι ο σύντροφος της την κεράτωνε με νεαρή δημοσιογράφο και μπήκαν οι τίτλοι τέλους στην σχέση τους.

Οι δύο παρουσιαστές μετά που χώρισαν είναι καλοί φίλοι, και φυσικά πολύ καλοί γονείς. Μάλιστα μένουν πολύ κοντά στην Βούλα και εδώ είναι η είδηση.

Ετοιμάζονται να μείνουν μαζί;

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το περιοδικό Yes Star Magazine, έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό προσπάθειες για να ξαναγίνουν οικογένεια. Όπως όλα δείχνουν είναι σε καλό δρόμο και το πιάνε παρακάτω.

Σύμφωνα με τις φήμες, αποφάσισαν να πουλήσουν και τα δύο σπίτια τους και να αγοράσουνε από κοινού ένα νέο σπίτι και να συνεχίσουν τη ζωή τους όλοι μαζί.

Η πώληση αφορά το τριώροφο σπίτι στη Βούλα όπου διέμενε ο Γιώργος Λιάγκας. Αυτός άλλωστε είχε εξοφλήσει και το δάνειο για την αγορά του.

Σύμφωνα με φιλικό τους πρόσωπο: “Θέλουν να αγοράσουν έναν νέο σπίτι στο οποίο θα μπουν μόλις παντρευτούν ξανά.»

Έσκασαν τα νέα

Σύμφωνα με το «Yes Magazine», ετοιμάζονται να ξανά-παντρευτούν και μάλιστα στην τελετή θα έχουν ως… παράγαμπρους τους γιους τους.

Άντε και στα δικά σας!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα