O Νίκλας Μπέντνερ είναι μια πολύ ξεχωριστή περίπτωση παίχτη. Τα ποδοσφαιρικά κιτάπια θα αναφέρουν πάντοτε ότι θα μπορούσε να γίνει μεγάλος και τρανός, αλλά δεν ήθελε και φυσικά  τις… σκανδαλιές, τις ατασθαλίες και διάφορα άλλα πράγματα που κάνουν τα κακά παιδιά. Μόλις πριν από λίγους μήνες ο Δανός χώρισε με την βαρώνη Καρολίν Λούελ – […]

O Νίκλας Μπέντνερ είναι μια πολύ ξεχωριστή περίπτωση παίχτη. Τα ποδοσφαιρικά κιτάπια θα αναφέρουν πάντοτε ότι θα μπορούσε να γίνει μεγάλος και τρανός, αλλά δεν ήθελε και φυσικά  τις… σκανδαλιές, τις ατασθαλίες και διάφορα άλλα πράγματα που κάνουν τα κακά παιδιά.

Μόλις πριν από λίγους μήνες ο Δανός χώρισε με την βαρώνη Καρολίν Λούελ – Μπρόκοφ. Με την οποία έχει ένα παιδί.

Τον περασμένο Νοέμβριο είχε συλληφθεί επειδή επιτέθηκε σε έναν οδηγό ταξί στη Νορβηγία! Και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 50 ημερών!

Το τελευταίο κατόρθωμά του αφορά τη σύντροφό του, το εντυπωσιακό μοντέλο Φιλίν Ρόπστορφ. Ο Μπέντνερ, ως πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης, δίνει τη δική του… πινελιά. 

Ο Δανός επιθετικός, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της , μεταξύ άλλων, έχει δεσμό εδώ και καιρό με το μοντέλο Φιλίν Ροεπστόρφ

Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή Νίκλας Μπέντνερ, η Φιλία Ροέπστορφ, έκανε μια… γυμνή διαμαρτυρία στα social media και είχε τον λόγο της.

Η σέξι καλλονή από τη Σκανδιναβία πόσταρε μια εντελώς γυμνή φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram και δεν το έκανε για να δείξει τα κάλλη της, αλλά είχε έναν τελείως διαφορετικό λόγο.

Η Philine Roepstorff απευθύνεται στον Διαμεσολαβητή Καταναλωτών, ο οποίος σύμφωνα με τα λόγια της «υπόσχεται πρόστιμα σε όλους όσους φορούν ρούχα που έχουν αγοράσει και πληρώσει».

Έτσι, έγραψε πως δυστυχώς δεν μπορεί πλέον να δημοσιεύει φωτογραφίες της με ρούχα. Ο Διαμεσολαβητής Καταναλωτών έχει εκδώσει επανειλημμένα πρόστιμα σε influencer που παραβιάζουν τους κανόνες διαφήμισης.

Πάντως, οι σχεδόν 400.000 followers της κυρίας Μπέντνερ έχουν μια καθαρή εικόνα των μαυρισμένων οπίσθιών της.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ