Μπορεί από θέμα δόξας, αλλά και από θέμα πωλήσεων να μην είναι η TOP τραγουδίστρια στον κόσμο. Αλλά η Rihanna συνδυάζει το ταλέντο της στο τραγούδι, αλλά και το μυαλό της επιχειρηματικά. Το αποτέλεσμα είναι εξωπραγματικό. Σύμφωνα λοιπόν με το εγκυρότατο Forbes είναι δισεκατομμυριούχος. Ναι καλά διαβάζετε. Είναι μέλος στο Billionaire’s Club. Η 33χρονη pop star […]

Μπορεί από θέμα δόξας, αλλά και από θέμα πωλήσεων να μην είναι η TOP τραγουδίστρια στον κόσμο. Αλλά η Rihanna συνδυάζει το ταλέντο της στο τραγούδι, αλλά και το μυαλό της επιχειρηματικά. Το αποτέλεσμα είναι εξωπραγματικό.

Σύμφωνα λοιπόν με το εγκυρότατο Forbes είναι δισεκατομμυριούχος.

Ναι καλά διαβάζετε. Είναι μέλος στο Billionaire’s Club.

Η 33χρονη pop star έχει σπάσει κάθε ρεκόρ, και κατάφερε να γίνει η πρώτη από τον χώρο της μουσικής που κάθεται πάνω σε δισεκατομμύρια.

Η συνολική της περιουσία φτάνει τα 1,7 δις δολάρια αλλά το λεπτό σημείο είναι σημαντικό. Τα περισσότερα χρήματα της περιουσίας της δεν προέρχονται από την μουσική. Αλλά από την εταιρεία Fenty Beauty, την σειρά καλλυντικών που έχει ιδρύσει, και είναι κάτοχος του 50%.

Συγκεκριμένα από τα καλλυντικά τα κέρδη που έχει βγάλει είναι 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια. Στην συνέχεια μια άλλη επιτυχημένη επιχειρηματική της κίνηση της αποφέρει 270 εκατ. δολαρίων. Μιλάμε για την εταιρεία εσωρούχων, Savage x Fenty.

Η μοναδική γυναίκα πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο, που βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας Forbes είναι Οrpah Gail Winfrey.  Με περιουσία που κυμαίνεται στα 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Γυναίκες που ξεχωρίζουν, και βάζουν τα γυαλιά σε πολλούς άντρες!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη R I H A N N A (@ririgalbadd)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κόσμος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ