Πόπη Τσαπανίδου – Η Κατερίνα Καινούργιου έφυγε από την συχνότητα του Open. Η παρουσιάστρια βλέποντας να σφάζονται στα πόδια της πήρε την απόφαση να πάει σε μεγαλύτερο μαγαζί. Μεγάλο πλήγμα για το κανάλι που έχασε το πιο δυνατό χαρτί του. Συνεχίζει τις προσπάθειες το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη για την ενίσχυση του καναλιού για να […]

Πόπη Τσαπανίδου – Η Κατερίνα Καινούργιου έφυγε από την συχνότητα του Open. Η παρουσιάστρια βλέποντας να σφάζονται στα πόδια της πήρε την απόφαση να πάει σε μεγαλύτερο μαγαζί.

Μεγάλο πλήγμα για το κανάλι που έχασε το πιο δυνατό χαρτί του.

Συνεχίζει τις προσπάθειες το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη για την ενίσχυση του καναλιού για να μην πέσει στην κούρσα για την τηλεθέαση.  Kάνει κρούσεις σε διάφορα ονόματα που παίζουν αυτήν την εποχή και είναι ελεύθερα. από συμβόλαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν πριν λίγο, η Πόπη Τσαπανίδου απάντησε καταφατικά στην πρόταση που της έκανε το OPEN για να αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Την περσινή σεζόν η παρουσιάστρια είχε ρόλο σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Όσον αφορά την τωρινή παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού Νίκη Λυμπεράκη, μέχρι και την Παρασκευή θα είναι στην θέση της. Μετά ξεκινάει η καλοκαιρινή άδεια.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик