Είναι συμμορία που μεταχειρίζεται μόνο βία και εκφοβισμό για να εξουσιάζει και να ελέγχει όλα όσα θέλει. Ακόμα και η φυλακή είναι δικιά της υπόθεση και με αποκλειστικά δικούς της κανόνες. Σας παρουσιάζουμε ότι χειρότερο έχει να επιδείξει η ανθρώπινη φυλή. Τους Mara Salvatrucha. Βρίσκεται στο Μεξικό και ακόμη και οι φύλακες αρνούνται να μείνουν […]

Είναι συμμορία που μεταχειρίζεται μόνο βία και εκφοβισμό για να εξουσιάζει και να ελέγχει όλα όσα θέλει. Ακόμα και η φυλακή είναι δικιά της υπόθεση και με αποκλειστικά δικούς της κανόνες. Σας παρουσιάζουμε ότι χειρότερο έχει να επιδείξει η ανθρώπινη φυλή. Τους Mara Salvatrucha.

Βρίσκεται στο Μεξικό και ακόμη και οι φύλακες αρνούνται να μείνουν μέσα.

Η πιο σκληρή συμμορία του κόσμου είναι από το Ελ Σαλβαδόρ του Μεξικού και πραγματικά είναι απίστευτη η ιστορία της.

«Βιάστε, πάρτε τον έλεγχο, σκοτώστε», αυτό είναι το σύνθημά της συμμορίας… Mara Salvatrucha, των πιο επικίνδυνων κακοποιών, που βρίσκονται έγκλειστοι στη φυλακή Penas Ciudad Barrios του Ελ Σαλβαδόρ.

Η αληθινή ιστορία της συμμορίας των Billy Boys

Έμποροι ναρκωτικών, δολοφόνοι, σωματέμποροι όλοι μαζί κλεισμένοι σε μια φυλακή, με τον στρατό και τους φύλακες να έχουν εγκαταλείψει την διοίκηση και να αρκούνται μόνο στην φύλαξή τους.

Ο φωτογράφος Adam Hilton τόλμησε και μπήκε στα ενδότερα για να φωτογραφήσει τη συμμορία, που όμοιά της δεν υπάρχει.

Τα πρόσωπα και τα σώματά τους είναι καλυμμένα με τατουάζ, που λένε μια ιστορία: για τα εγκλήματά τους αλλά και για τους ανθρώπους τα οποία τα έκαναν.

«Η πλειοψηφία από αυτούς προέρχεται από τα barrios, τις παραγκουπόλεις, και φτωχογειτονιές. Στο Ελ Σαβαδόρ δεν υπάρχει ελπίδα και η συμμορία είναι η μόνη πραγματική επιλογή», αναφέρει ο φωτογράφος.

Οταν τους πιάνουν, οδηγούνται στη φυλακή Penas Ciudad, η οποία τους αφήνει κυριολεκτικά στο έλεος της τύχης τους.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν αναφέρει κατά καιρούς τα ιδρυτικά της μέλη Mara σημαίνει «Ένωση» και είναι και ένας κεντρικός δρόμος στο Έλ Σαλβαδόρ. Το Salva προήλθε από το Salvadorian ενώ Τrucha σημαίνει σκληρός ή/και περήφανος. Παράλληλα, το 13 συμβολίζει την 13η οδό του Λος Άντζελες, την πρώτη που κατάφεραν να ελέγξουν.

Από τον τερματισμό της ανακωχής μεταξύ των συμμοριών Mara Salvatrucha και Barrio 18 το 2012, οι βιαιοπραγίες έχουν εκτιναχθεί. Η αστυνομία εκτιμά πως οι περισσότερες δολοφονίες οφείλονται σε ξεκαθαρίσματα λογαριασμών και αντίποινα.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ