Η γνωστή στους περισσότερους από το σόου του Νίκου Κοκλώνη Μάρα Μειμαρίδη έκανε ένα χοντρό φάουλ. Κάποιος θα πρέπει να την επαναφέρει στην τάξη. Και στο J2US έχει δώσει δικαιώματα με την περίεργη συμπεριφορά της ορισμένες φορές βγάζοντας εκτός εαυτού.  Για παράδειγμα την Μαρία Μπακοδήμου, και γενικά συμπεριφέρεται σαν μια ντίβα που το σόου είναι […]

Η γνωστή στους περισσότερους από το σόου του Νίκου Κοκλώνη Μάρα Μειμαρίδη έκανε ένα χοντρό φάουλ. Κάποιος θα πρέπει να την επαναφέρει στην τάξη. Και στο J2US έχει δώσει δικαιώματα με την περίεργη συμπεριφορά της ορισμένες φορές βγάζοντας εκτός εαυτού.  Για παράδειγμα την Μαρία Μπακοδήμου, και γενικά συμπεριφέρεται σαν μια ντίβα που το σόου είναι γυρισμένο αποκλειστικά για αυτήν.

ΟΚ. Εκεί είναι θέμα του παραγωγού και παρουσιαστή Νίκου Κοκλώνη να την κρατάει εντός των ορίων, για να μην τρελαθεί εντελώς ο κόσμος που παρακολουθεί.

Αλλά τελικά το πρόβλημα της εν λόγο κυρίας είναι γενικότερο όπως δείχνει τελευταία.

Η Λάουρα Νάργες βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.  Πάνω στην συζήτηση, αναφέρθηκε για τον σύντροφο της Χρήστο Σαντικάι. Εκεί πετάχτηκε η Μάρα Μειμαρίδη και είπε «Τι ράτσα είναι ο κ. Σαντικάι;»

Δηλαδή πόσο πιο ρατσίστρια θα μπορούσε να γίνει;

Αργότερα όταν κατάλαβε; ή της είπαν ότι στα σόσιαλ την είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια προσπάθησε να το μαζέψει.

Έκανε δήλωση μέσα από το Happy day, που είπε:

«Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη, αν κάποιος παρανόησε αυτό που είπα, γιατί ρώτησα “what race” είναι αυτός ο άνθρωπος. Το “Σαντικάι” μου θύμισε το “Σαν ντιάγκο”. Οι ανθρώπινες ράτσες είναι πέντε, Ασιάτης, Αφρικάνσις, Αμερικάνσις, Εuropean και Οσεάνις.  Οπότε πίστεψα ότι αυτό το όνομα είναι από Αμερική πλευρά. Αλλά έπρεπε και η κοπέλα να μου απαντήσει “Όχι, είναι European”»

«Δεν αισθάνθηκα ότι η Λάουρα Νάργες ήρθε σε δύσκολη θέση.  Αλλά ίσως έπρεπε επί τόπου να εξηγήσω τι εννοούσα ανθρωπολογικά με το human race. Άνοιξε το google, πάτα και θα σου βγάλει το human races και θα σου βγάλει επιστημονικά αυτό που λέμε “ράτσες των ανθρώπων”»

«Κρατάω την πρόθεση της απολογίας και της συγνώμης. Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω γιατί ο φυλετισμός κάποια στιγμή εξισώθηκε με τον ρατσισμό.  Γι’ αυτό σταματήσαμε να μιλάμε και για ράτσες και φυλές και τα λοιπά»

«Είμαι σίγουρη ότι θα το κάνει και κατ’ ιδίαν όταν συναντήσει τη Λάουρα και τον Χρήστο Σαντικάι στα παρασκήνια του J2US. Αλλά επειδή είναι μια έξυπνη γυναίκα κατάλαβε και η ίδια ότι δεν ακούστηκε ωραία αυτό..Πάω να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα…» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αλλά οι Ράδιο Αρβύλα έδωσαν την σωστή διάσταση του θέματος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ