Η βασίλισσα της pop στα 63 πλέον, αλλά συνεχίζει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ο χρόνος δεν έχει φανεί πάνω της. Η τραγουδίστρια βρίσκεται σε μία από τις πιο καλές περιόδους της ζωής της και δεν το κρύβει. Ο πιο σημαντικός λόγος είναι σίγουρα ο 27χρονος σύντροφος της εδώ και ένα χρόνο περίπου, και […]

Η βασίλισσα της pop στα 63 πλέον, αλλά συνεχίζει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ο χρόνος δεν έχει φανεί πάνω της. Η τραγουδίστρια βρίσκεται σε μία από τις πιο καλές περιόδους της ζωής της και δεν το κρύβει.

Ο πιο σημαντικός λόγος είναι σίγουρα ο 27χρονος σύντροφος της εδώ και ένα χρόνο περίπου, και μπορεί να τους χωρίζουν 36 χρόνια, αλλά ποιος δίνει σημασία. όταν μιλάς για την μεγάλη Μαντόνα, το βλέπεις διαφορετικά.

Βρίσκεται στην Ιταλία και απολαμβάνει τις διακοπές της και γιόρτασε τα γενέθλια της με ένα ιδιαίτερο πάρτι. Μάλιστα στον λογαριασμό της στα social ανεβάζει όλα όσα χρειάζεται να ξέρουν οι ακόλουθοι της για το πως περνάει καθημερινά.

Ποιος είναι ο χορευτής που έκλεψε την καρδιά της Madonna (Αλαμαλίκ Γουίλιαμς);

Ο 27χρονος Ahlamalik Williams ασχολείται με τον χορό ως επαγγελματίας χορευτής. Βρίσκεται στην χορευτική ομάδα της Μαντόνα τα τελευταία χρόνια, και ο πατέρας του ήταν βετεράνος του Πολεμικού Ναυτικού.

Τα γενέθλια όπως τα πέρασαν μαζί

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Η βασίλισσα της ποπ μουσικής Μαντόνα, φαίνεται πιο ερωτευμένη από ποτέ, με τον 27χρονο νέο της σύντροφο, Αλαμαλίκ Γουίλιαμς!

Φυσικά, η ίδια δεν έχει κανένα πρόβλημα που έχει 36 (!) χρόνια διαφοράς με τον σύντροφό της. Ούτε πως για πολλοστή φορά συνάπτει σχέση με νεαρό χορευτή της!

Να θυμίσουμε πως αυτή η σχέση έγινε γνωστή και… η Μαντόνα την παραδέχτηκε, μέσω των γενεθλίων του συντρόφου της, πέρυσι.

Η σχέση έγινε γνωστή όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες τους σε ξενοδοχείο του Παναμά.

Χωρίς να νοιάζεται για το αν θα σχολιαστεί η μεγάλη διαφορά ηλικίας των δύο. Η μητέρα του 27χρονου χορευτή μάλιστα, πιστεύει πως μπορούν να παντρευτούν οι δύο τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα