Συγκίνηση και περηφάνια! Η Εθνική Ελλάδος στους Ολυμπιακούς αγώνες ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Αυτό ήταν το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο για την Εθνική πόλο ανδρών. Που σημείωσε την πιο σπουδαία επιτυχία της ιστορίας της. Μία λαμπρή στιγμή για τους Έλληνες ΑΘλητές και την χώρα μας. Δεδομένων των συνθηκών και τηρουμένων των αναλογιών. Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν […]

Συγκίνηση και περηφάνια! Η Εθνική Ελλάδος στους Ολυμπιακούς αγώνες ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Αυτό ήταν το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο για την Εθνική πόλο ανδρών. Που σημείωσε την πιο σπουδαία επιτυχία της ιστορίας της. Μία λαμπρή στιγμή για τους Έλληνες ΑΘλητές και την χώρα μας. Δεδομένων των συνθηκών και τηρουμένων των αναλογιών.

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στους διεθνείς στο Ελευθέριος Βενιζέλος και οι πρώτοι που πήγαν ήταν οι οικογένειες και οι φίλοι των διεθνών μας.

Λογικό να δούμε και την Κόνι Μεταξά που πήγε να υποδεχτεί τον αγαπημένο της Μάριο Καπότση. Η γνωστή nfluencer πήγε ντυμένη και στα Εθνικά χρώματα, και φυσικά δεν ελ΄χασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με όλη την Εθνική ομάδα, αλλά και με το μετάλλιο που κέρδισε ο Μάριος. 

Ανέβασε φωτογραφικό υλικό στον λογαριασμό της στο instagram

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Εθνική ομάδα sports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ