Η Κατερίνα Καινούργιου έχει αποδείξει ότι αξίζει. Και αποφάσισε ότι αξίζει κάτι παραπάνω από την εκπομπή της στο Open. Θα την βλέπουμε στον ALPHA. Αλλά μέχρι τότε έφυγε για διακοπές για να γεμίσει τις μπαταρίες της. Φυσικά όχι μόνη. Αλλά με τον αγαπημένο της Φίλιππο. Που της αρέσει να τον τρολάρει… Οι καλοκαιρινές διακοπές Τις […]

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει αποδείξει ότι αξίζει. Και αποφάσισε ότι αξίζει κάτι παραπάνω από την εκπομπή της στο Open. Θα την βλέπουμε στον ALPHA. Αλλά μέχρι τότε έφυγε για διακοπές για να γεμίσει τις μπαταρίες της.

Φυσικά όχι μόνη. Αλλά με τον αγαπημένο της Φίλιππο. Που της αρέσει να τον τρολάρει…

Οι καλοκαιρινές διακοπές

Τις καλοκαιρινές διακοπές της έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό η Κατερίνα Καινούργιου. Μερικές ημέρες στη Μύκονο με φίλους για αρχή είχε το πρόγραμμα για την παρουσιάστρια. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρίσκεται στο Capri της Ιταλίας, παρέα με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη. (Από το δημοσίευμα του Queen.gr)

Αν ακολουθείς την Κατερίνα στο Instagram θα έχεις ξετρελαθεί με το μέρος και τις φωτογραφίες που ανεβάζει. Αν ακολουθείς και τον Φίλιππο, το σίγουρο είναι πως θα έχεις πεινάσει πολύ. Αφού εκείνος αφήνει τα τοπία και επικεντρώνεται στο καλό και πολύ νόστιμο (εξ όψεως τουλάχιστον) φαγητό.

Tα τελευταία 24ωρα η Κατερίνα Καινούργιου ανεβάζει φωτογραφίες από το Capri.  Η αλήθεια είναι πως έχει κάνει πιο έντονο το συναίσθημα του «θέλω επειγόντως διακοπές». Οι φωτογραφίες στο account της σε ταξιδεύουν νοητά και σε κάνουν να σκέφτεσαι θάλασσα, χαλάρωση, ξεγνοιασιά και ξεκούραση.

Σε εντελώς καλοκαιρινό mood και πιο ανανεωμένη και χαλαρή από ποτέ, απολαμβάνει τις διακοπές παρέα με τον σύντροφό της. Αλλά φαίνεται να έχει κάποια παράπονα, και όχι δεν αναφερόμαστε σε κάτι σοβαρό. Συνέχισε να διαβάζεις τις γραμμές παρακάτω και θα καταλάβεις.

Το troll στο Instagram και η αναφορά στον σύντροφό της

Είναι γεγονός και κάτι που δεν κρύβεται, πως η Κατερίνα λατρεύει να βγάζει και να ανεβάζει φωτογραφίες στα προσωπικά της account στα social media. Και τι ζητάει κάποιος από τις διακοπές με τον σύντροφό του; Να βγάλει μερικές φωτογραφίες για να υπάρχει το απαραίτητο υλικό.

Φαίνεται όμως, πως η Κατερίνα δυσκολεύεται κάπως με τη συγκέντρωση υλικού, αφού ο Φίλιππος «παθαίνει αλλεργία» με την ασχολία αυτή. Ένα story που έκανε η Κατερίνα κάνοντας πάντα tag τον αγαπημένο της έλεγε: «Παιδιά, σοβαρά τώρα. Μόνο εμένα ο σύντροφος βαριέται απίστευτα να με βγάζει φωτό; Ή συμβαίνει και σε εσάς;».

Ε, και όσο να πεις μια ταύτιση τη νιώσαμε, ψέματα δεν θα πούμε. Αμέσως μετά σε επόμενο story η Κατερίνα έχει βάλει μία όχι και τόσο κολακευτική φωτογραφία της, την οποία όπως θα καταλάβεις τράβηξε ο Φίλιππος. Σε εκείνον άρεσε, αλλά η Κατερίνα είχε άλλη άποψη αφού τον τρόλαρε στο Instagram.

H απάντηση του Φίλιππου στο τρολάρισμα της Κατερίνας

Ο Φίλιππος πάντως δεν φάνηκε να πήρε στα αστεία το τρολάρισμα της συντρόφου του που δεν ικανοποιήθηκε με τη λήψη.  Έκανε repost τα stories γράφοντας πως θα την κάνει unfollow.

Προφανώς και εκείνος αστειεύεται, όμως αν έχεις σύντροφο και έχετε πάει οι δυο σας διακοπές έχεις ταυτιστεί 100% με το σκηνικό.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

κατερινα καινουργιου sports365.gr

κατερινα καινουργιου sports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα