Η Κατερίνα Καινούργιου καθημερινά μας έφτιαχνε την ημέρα με την εκπομπή ευτυχείτε από την συχνότητα του Open. Αλλά και η παρουσιάστρια βλέποντας να σφάζονται στα πόδια της πήρε την απόφαση να πάει σε μεγαλύτερο μαγαζί. Παρά τις μεγάλες προσπάθειες που έγιναν από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη αφού θα χάσει την εκπομπή με την μεγαλύτερη […]

Η Κατερίνα Καινούργιου καθημερινά μας έφτιαχνε την ημέρα με την εκπομπή ευτυχείτε από την συχνότητα του Open. Αλλά και η παρουσιάστρια βλέποντας να σφάζονται στα πόδια της πήρε την απόφαση να πάει σε μεγαλύτερο μαγαζί.

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες που έγιναν από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη αφού θα χάσει την εκπομπή με την μεγαλύτερη τηλεθέαση του καναλιού και θα πέσει αρκετά ο μέσος όρο τηλεθέασης του σταθμού, δεν κατάφερε να την κρατήσει.

Και τελικά χώρισαν εχθρικά με ανακοινώσεις εκατέρωθεν

Τι έκανε το κανάλι αμέσως; Μα να ψάξει να βρει αντικαταστάτη για την πρωινή εκπομπή του καναλιού. Κάλεσαν λοιπόν το γνωστό ζευγάρι Κουρκούλη – Κελεκίδου για να αναλάβουν την πρωινή εκπομπή.

Έγινε το ραντεβού στα γραφεία του OPEN και όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά…μέχρι την στιγμή που η κουβεντούλα πήγε στο οικονομικό.

Μια που άκουσαν την προσφορά και μια που έφυγαν τρέχοντας οι δύο τραγουδιστές. Στην πιάτσα ακούστηκε κάτι για 3.000 ευρώπουλα στον καθένα τους.

Πάμε η περίοδος με τις “παχιές αγελάδες” στο OPEN. Το αφεντικό σταμάτησε την κάνουμε με το πολύ χρήμα.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ