Η Κατερίνα Καινούργιου έχει αποδείξει ότι αξίζει. Με όρεξη και αγάπη για αυτό που κάνει η παρουσιάστρια έχει ξεχωρίσει εδώ και χρόνια για το πόσο καλή είναι στη δουλειά της. Καθημερινά μας έφτιαχνε την ημέρα με την εκπομπή ευτυχείτε από την συχνότητα του Open. 550 χιλιάδες κόστισε η μεταγραφή της Τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης της […]

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει αποδείξει ότι αξίζει. Με όρεξη και αγάπη για αυτό που κάνει η παρουσιάστρια έχει ξεχωρίσει εδώ και χρόνια για το πόσο καλή είναι στη δουλειά της. Καθημερινά μας έφτιαχνε την ημέρα με την εκπομπή ευτυχείτε από την συχνότητα του Open.

550 χιλιάδες κόστισε η μεταγραφή της

Τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της, μιας και είχε σχεδόν μόνιμα την πρωτιά στις πρωινές εκπομπές, έκαναν πολλούς να βλέπουν με άλλο μάτι την όμορφη παρουσιάστρια.

Αλλά και η παρουσιάστρια βλέποντας να σφάζονται στα πόδια της πήρε την απόφαση να πάει σε μεγαλύτερο μαγαζί.

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες που έγιναν από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη αφού θα χάσει την εκπομπή με την μεγαλύτερη τηλεθέαση του καναλιού και θα πέσει αρκετά ο μέσος όρο τηλεθέασης του σταθμού, δεν κατάφερε να την κρατήσει.

Και τελικά χώρισαν εχθρικά με ανακοινώσεις εκατέρωθεν

Η ανακοίνωση της Καινούργιου

Μια ακόμα τηλεοπτική χρονιά έφτασε στο τέλος της…
Ήταν μια χρονιά διαφορετική, με περιορισμούς, λιγότερες αγκαλιές, αποστάσεις, αλλά ταυτόχρονα ήταν μια χρονιά που… τελικά εμάς μας έφερε ακόμα πιο κοντά. ??

Σας ευχαριστώ για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την επιλογή σας να περνάμε καθημερινά μαζί τα πρωινά μας.
Νιώθω ευγνώμων που υποδεχτήκατε με τόση ζεστασιά εμένα και την ομάδα μου στα σπίτια σας.
Η σχέση που χτίσαμε είναι για μένα μια ευτυχία…
Ευτυχία είναι επίσης η ομάδα των σπάνιων και ταλαντούχων συνεργατών μου στο Ευτυχείτε, όχι μόνο όσους βλέπετε στο πλατό αλλά και πολλούς ακόμα πίσω από τις κάμερες. 
Σας ευχαριστώ για την επιτυχία που κάναμε όλοι μαζί. Το έχω πει πολλές φορές πως η επιτυχία ανήκει στις ομάδες και όχι στις μονάδες.
Εύχομαι καλό μας καλοκαίρι, με υγεία και χαμόγελα!
(Καθώς ένας κύκλος κλείνει για μένα, θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN)

Κρατώ τις ωραιότερες αναμνήσεις και υπόσχομαι η νέα σεζόν να μας βρει ξανά παρέα με τις πιο όμορφες εκπλήξεις… 

Η ανακοίνωση του OPEN

«Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα αναφορικά με το εξώδικο της κυρίας Κατερίνας Καινούργιου προς τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN:

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, θα ασκήσει δυναμικά κάθε νόμιμο και θεσμικό του δικαίωμα απέναντι σε όλους όσοι εφευρίσκουν και επικαλούνται αναληθείς ισχυρισμούς για να μην τιμήσουν τις δεσμεύσεις τους, καθώς και απέναντι σε όσους συμμετέχουν, υποκινούν και ανέχονται αθέμιτες και αντιεπαγγελματικές πρακτικές. Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα απαντηθούν μέσω της νόμιμης οδού όσα ανυπόστατα αναφέρονται στο εν λόγω εξώδικο, ενώ ο σταθμός θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για την προάσπιση των συμφερόντων του και της επαγγελματικής δεοντολογίας που πρέπει να τηρείται σε κάθε χώρο και, ιδίως, στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το OPEN, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον τρίτο χρόνο της δυναμικής του λειτουργίας, συνεχίζει απρόσκοπτα, το σχεδιασμό της νέας τηλεοπτικής σεζόν με αποκλειστικό γνώμονα την παροχή πλουραλιστικού και ποιοτικού προγράμματος στο τηλεοπτικό κοινό», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

Σύμφωνα πληροφορίες η μετακίνηση της στον ALPHA έχει κλειδώσει  αφού υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο της με το ΟΡΕΝ.

Πιο συγκεκριμένα αυτός που θα πληρώσει την ρήτρα είναι ο Νίκος Κοκλώνης. Η ρήτρα που υπάρχει είναι ουσιαστικά διπλή. Δηλαδή 400.000 ευρώ για ρήτρα αποχώρησης, και μια εμπορική ρήτρα άλλες 150.000 ευρώ. Ουσιαστικά μιλάμε για μια πολύ μεγάλη ρήτρα ύψους 550 χιλιάδων. Τι να μας πουν οι μεταγραφές στην Σούπερ Λιγκ.

Αναλαμβάνει την πρωινή εκπομπή στον ALPHA

Στον ALPHA η Κατερίνα Καινούργιου θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του σταθμού, και οι υπογραφές έχουν πέσει.

Από την άλλη το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη έχει βρει ήδη την αντικαταστάτρια της, που θα είναι η Ελένη Τσολάκη.

Το καλοκαιράκι λοιπόν μόλις ξεκίνησε για την όμορφη παρουσιάστρια.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ