Η σύζυγος του Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, αποφάσισε για ακόμα μια φορά να προκαλέσει, και να δώσεις απαντήσεις. Έκανε μια συνομιλία με κάποιους από τους 7 εκ  followers και απάντησε σε ερωτήσεις, για τον άσο της Παρί, για την δουλεία της ως μάνατζερ, αλλά έδωσε και απαντήσεις με φώτο για το 100% φυσικό κορμί της.   […]

Η σύζυγος του Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, αποφάσισε για ακόμα μια φορά να προκαλέσει, και να δώσεις απαντήσεις. Έκανε μια συνομιλία με κάποιους από τους 7 εκ  followers και απάντησε σε ερωτήσεις, για τον άσο της Παρί, για την δουλεία της ως μάνατζερ, αλλά έδωσε και απαντήσεις με φώτο για το 100% φυσικό κορμί της.  

Η σέξι μάνατζερ από την Αργεντινή της αρέσει κατά καιρούς να προκαλεί με τις φωτογραφίες που ανεβάζει, αλλά να έχει και επικοινωνία με τους ακολούθους της που ζωή να έχουν έχουν φτάσει τα 7 εκ στο insta. Είπα αρκετά για την καθημερινή της ζωή για τον Μάουρο αλλά και εάν ποτέ έχει κάνει κάποια πλαστική επέμβαση στο πρόσωπο ή στο σώμα της.

«Όχι. Όχι το πρόσωπό μου. Με κάνει να γελάω που με βλέπουν με ένα φίλτρο Instagram και λένε ότι έχω κάνει εγχείρηση. Αν ήξεραν ότι βλέπω μια βελόνα και η αρτηριακή μου πίεση πέφτει, δεν θα τα έλεγαν αυτά»

Δεν δίνει δεκάρα για την λογοκρισία που δέχεται κατά καιρούς και ανεβάζει φωτογραφίες πολύ συχνά που σε προκαλούν, Και αυτό της αρέσει. Και για αυτό το κάνει. 

Ποια είναι η καθημερινότητα της και πως καταφέρνει να διατηρείται τόσο φρέσκια και όμορφη

«Σηκώνομαι πολύ νωρίς, κάνω πρωινό με τα παιδιά, τα προετοιμάζω και μετά τα πηγαίνω στο σχολείο. Έρχομαι σπίτι και εργάζομαι, προπονούμαι και έχω καθημερινή αισθητική στο σπίτι. Στη συνέχεια, έχω μεσημεριανό γεύμα με τον Μάουρο και πηγαίνουμε να αναζητήσουμε τα παιδιά»

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ