Η σύζυγος του Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, αποφάσισε για ακόμα μια φορά να προκαλέσει, και να δώσεις απαντήσεις. Η σέξι μάνατζερ από την Αργεντινή της αρέσει κατά καιρούς να προκαλεί με τις φωτογραφίες που ανεβάζει, αλλά να έχει και επικοινωνία με τους ακολούθους της που ζωή να έχουν έχουν φτάσει τα 7 εκ στο insta.  Το […]

Η σύζυγος του Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, αποφάσισε για ακόμα μια φορά να προκαλέσει, και να δώσεις απαντήσεις. Η σέξι μάνατζερ από την Αργεντινή της αρέσει κατά καιρούς να προκαλεί με τις φωτογραφίες που ανεβάζει, αλλά να έχει και επικοινωνία με τους ακολούθους της που ζωή να έχουν έχουν φτάσει τα 7 εκ στο insta. 

Το νέο της χτύπημα

Αποφάσισε να ανεβάσει ακόμα μια απόδειξη για την 100% φυσικότητα της. Για τις καμπύλες της μιλάμε.

Ανέβασε μια selfie στην κρεβατοκάμαρά της, και τα συμπεράσματα δικά σας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_icardi)

Δεν δίνει δεκάρα για την λογοκρισία που δέχεται κατά καιρούς και ανεβάζει φωτογραφίες πολύ συχνά που σε προκαλούν, Και αυτό της αρέσει. Και για αυτό το κάνει. 

Ποια είναι η καθημερινότητα της και πως καταφέρνει να διατηρείται τόσο φρέσκια και όμορφη

«Σηκώνομαι πολύ νωρίς, κάνω πρωινό με τα παιδιά, τα προετοιμάζω και μετά τα πηγαίνω στο σχολείο. Έρχομαι σπίτι και εργάζομαι, προπονούμαι και έχω καθημερινή αισθητική στο σπίτι. Στη συνέχεια, έχω μεσημεριανό γεύμα με τον Μάουρο και πηγαίνουμε να αναζητήσουμε τα παιδιά»

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ