Η Φαίη Σκορδά καθημερινά δίνει την μάχη της τηλεθέασης στον ΑΝΤ1 και με τόσο έντονη επαγγελματική ζωή λογικό είναι η προσωπική ζωή να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των επιτυχημένων ανθρώπων ανεξαρτήτου εργασίας. Πρόσφατα λοιπόν η Σκορδά χώρισε από τον πρώην σύντροφο της Νίκο Ηλιούπολο, αλλά μέχρι εδώ τίποτα το ιδιαίτερο. Ούτε η […]

Η Φαίη Σκορδά καθημερινά δίνει την μάχη της τηλεθέασης στον ΑΝΤ1 και με τόσο έντονη επαγγελματική ζωή λογικό είναι η προσωπική ζωή να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των επιτυχημένων ανθρώπων ανεξαρτήτου εργασίας.

Πρόσφατα λοιπόν η Σκορδά χώρισε από τον πρώην σύντροφο της Νίκο Ηλιούπολο, αλλά μέχρι εδώ τίποτα το ιδιαίτερο. Ούτε η πρώτη αλλά και ούτε η τελευταία θα είναι που χωρίζει.

Tο κέρατο πήγαινε σύννεφο για δύο μήνες!

Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι ότι τους τελευταίους δύο μήνες της σχέσης της με τον Ηλιόπουλο που υποτίθεται το ζευγάρι έκανε μια προσπάθεια να ξαναζεστάνουν την σχέση τους, η Φαίη λοιπόν ανακάλυψε ότι ο σύντροφος της την κεράτωνε με νεαρή δημοσιογράφο. Λογικό και επόμενο να μπουν οι τίτλοι τέλους στην σχέση τους άμεσα.

Νέος έρωτας για την Φαίη

Νέος άνδρας 45 χρονών στην ζωή της παρουσιάστριας που όπως λένε οι πληροφορίες είναι μηχανικός και επιχειρηματίας.

Πρόσφατη γνωριμία μέσα από τον κύκλο της, αλλά έχουν βγει 2-3 φορές και υπάρχει χημεία μεταξύ τους. Πολύ τηλεφωνική κουβεντούλα πέφτει αυτό το διάστημα και μας θυμίζει τα ερωτευμένα ζευγαράκια που λιώνουν τα τηλέφωνα.

Μια λεπτομέρεια! Είναι χωρισμένος και έχει παιδί…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπράτσος: «Η ποιότητα του ΠΑΟΚ φάνηκε – Κουράγιο στους συντοπίτες μου»
Ποδόσφαιρο

Μπράτσος: «Η ποιότητα του ΠΑΟΚ φάνηκε – Κουράγιο στους συντοπίτες μου»

Στο χειρουργείο ο Βιδάλ, άγνωστο πότε θα γυρίσει!
Ποδόσφαιρο

Στο χειρουργείο ο Βιδάλ, άγνωστο πότε θα γυρίσει!