Η Ελλάδα στις φλόγες. Η επικράτεια καίγεται σε δεκάδες σημεία. Εύβοια, Ηλεία, Μεσσηνία, Αρχαία Ολυμπία και αναζωπυρώσεις στην Βαρυμπόμπη. Στο Τατόι, φεύγουν και οι εμπρηστές συνεχίζουν το εγκληματικό έργο τους. Γιατί πλέον είναι ξεκάθαρο. Οι εμπρηστές έχουν πάρει μπροστά και συνεχίζουν το εγκληματικό έργο τους. Πιάστε τα κτήνη που μας σκοτώνουν! Εντοπίστηκε ύποπτος για εμπρησμό […]

Η Ελλάδα στις φλόγες. Η επικράτεια καίγεται σε δεκάδες σημεία. Εύβοια, Ηλεία, Μεσσηνία, Αρχαία Ολυμπία και αναζωπυρώσεις στην Βαρυμπόμπη. Στο Τατόι, φεύγουν και οι εμπρηστές συνεχίζουν το εγκληματικό έργο τους. Γιατί πλέον είναι ξεκάθαρο. Οι εμπρηστές έχουν πάρει μπροστά και συνεχίζουν το εγκληματικό έργο τους.

Πιάστε τα κτήνη που μας σκοτώνουν!

Εντοπίστηκε ύποπτος για εμπρησμό στην Ηλεία
Στο μέτωπο που ξέσπασε 2 χιλιόμετρα μακριά από τον Πύργο εντοπίστηκε άτομο με μηχανάκι να κινείται μέσα στο δάσος και από όπου περνούσε μετά από λίγο ξεσπούσε φωτιά, όπως λέει στο OPEN ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος.

«Καλπάζει» το πύρινο μέτωπο στο Κρυονέρι
Με τη βοήθεια του ανέμου το πύρινο μέτωπο «καλπάζει» στο Κρυονέρι, με τις εικόνες που μεταδίδει το OPEN από το σημείο να είναι τραγικές

Φλέγεται η Βόρεια Εύβοια – Κάτοικοι και παραθεριστές εκκενώνουν την Αγία Άννα

Το 112 κάλεσε τους κατοίκους στην περιοχής της Αγίας Άννας να εκκενώσουν το σημείο.

Φωτιά Μεσσηνία: Εκκενώνεται το Διαβολίτσι
Οδηγία να εγκαταλείψουν το Διαβολίτσι Μεσσηνίας δόθηκε στους κατοίκους του, με τη φωτιά να κινείται απειλητικά και προς άλλα χωριά της περιοχής, καθώς η διεύθυνση του ανέμου αλλάζει διαρκώς.

Ζωσμένα στις φλόγες τα χωριά της Αρχαίας Ολυμπίας

Εκκενώνονται τα πρώην βασιλικά ανάκτορα
Κάποιοι έχουν στόχο να κάψουν το Τατόι, λέει στο OPEN ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Τατοΐου Βασίλης Κουτσαβλής, κάνοντας λόγο και για οικολογική καταστροφή, ενώ απευθύνει έκκληση να γίνει ό,τι χρειάζεται για να μην καεί ο ιστορικός πυρήνας του κτήματος.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ